המשך

  • לא רוצים לחתום! מה לעשות?
    יוגב | 21/09/2009 19:54

    בירושה יש דירה שמתחלקת ל4 קבוצות יורשים: 12.5% - קבוצה אחת.87.5% - שווה בשווה בין שלושה קבוצות יורשים.בשלושת הקבוצות (87.5%) יש הסכמה למכור את הדירה, לעומת זאת הקבוצה של ה12.5% היורשים נפטרו, ויורשיהם לא מעוניינים לקבל את הכסף כי זה סכום פעוט, ומצד שני לא חותמים לנו כדי שנמכור את הדירה, וחוץ מזה יש מספר יורשים שלא הצלחנו לאתר.

    • המשך
      יוגב | 21/09/2009 19:56

      מה אפשר לעשות כדי כן למכור את הדירה?או מה אפשר לעשות עם היורשים שלא מעוניינים לחתום לנו?בתודה מראש

      • להגיש תביעה לפירוק שיתוף בנכס  לת
        עו"ד מ. חשמונאי | 21/09/2009 21:50

        • תודה ושאלה קטנה
          יוגב | 21/09/2009 22:40

          קודם כל תודה רבה על ההענות המהירה.במה זה כרוך, מה התהליך?והאם זה בעצם מוציא אותם מהצוואה?

          • פירוק שיתוף בדירת ירושה - דיני משפחה
            עו"ד מיקי חשמונאי | 21/09/2009 22:44

            יוגב שלום, יש להגיש לבית המשפט תביעה לפירוק השיתוף בדירה, ולאחר המכירה תחולק התמורה בין כל היורשים, בהתאם לחלקם בנכס. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה