מומלץ

  • עזרה בבקשה
    תמר..... | 11/09/2009 12:50

    שלום התחברנו במטרה להביא ילד משותף אנחנו לא בני זוג בינתיים לפי דברי האב לעתיד יש לו שתי נכסים ללא משכנתא וכסף נזיל רב [בדרך לקנות נכס שלישי] לא יודעת לגבי חסכונות לי יש נכס אחד עם משכנתא ומעט חסכונות לכן רציתי לדעת 1. מה אני צריכה לעשות הסכם ממון או הסכם לחיים משותפים אם בכלל לעשות הסכם מצידו הוא לא הציע שום דבר ולא מדבר על זה 2. האם במרוצת הזמן אנו נחשב כידועים בציבור אף על פי שהוא לא ישן אצלי ואני לא הולכת אליו [גר בשכירות משום שהנכסים שלו נמצאים באיזור מגורי משפחות והיות שהוא רווק לא מתאים לו להתגורר שם] יש לציין שאני לא מעוניינת ברכושו ולא רוצה שהוא הייה שותף ברכוש שלי אך כן רוצה תמיחה כלכלית לשיגיע הילד מצטערת על המכתב הארוך תודה מראש

    • מומלץ
      שלי | 11/09/2009 20:40

      מומלץ בחום לגשת ולהסדיר הכל בהסכם אצל עורך דין. זה שאתם ישנים אחד אצל השניה עדיין לא עולה על הגדרות ידועים בציבור. כדי שהכל יהיה ברור מומלץ תמיד הסכם. מאחר וציינת שיש לו יותר נכסים ממך, לא תהייה לו כל בעיה לחתום על הסכם כי בכך גם "מגן" על רכושו.

    • הסכם ממון- דיני משפחה
      עו"ד מ. שיפמן | 13/09/2009 22:48

      שלום רב מומלץ להכין הסכם ממון שיסדיר את המערכת הזוגית והכספית שלכם כדי למנוע מחלוקות בעתיד. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • עוד שאלה בבקשה
        תמר.... | 14/09/2009 11:42

        תודה רבה עוד שאלה אני צריכה הסכם ממון אף על פי שלא מדובר בנישואין או שאני צריכה הסכם לחיים משותפים אף על פי שלא מדובר בחיים משותפים מה אני צריכה בדיוק והאם אנו צריכים כול אחד עו" ד לחוד תודה מראש

        • הסכם ממון
          שלי | 14/09/2009 13:15

          שוב כמו שהמלצנו פני לעוד והוא ימליץ איך לנסח את החוזה וכמובן ינסח בשבילך. עדיף עורכי דין שונים למרות שאחד יכול לכתוב לשניכם. הבעיה שאם תרצו לתבוע בעתיד עורך הדין לא יוכל לעזור לכם והוא בעצמו יפנה אתכם לעורך דין אחר.