מזל טוב

  • שאלה דחופה בקשר לתביעת אבהות!
    דקלה | 10/09/2009 19:37

    שלום לכם יש לי שאלה מאוד דחופה. יש לי בעיה מאוד ענקית ואני לא יודעת אייך לפתור אותה ואני מקווה שתעזרו לי... לפני שבועיים ילדתי בשעה טובה בן, כול ההריון הייתי מוטרדת מכיוון שעשיתי טעות ויצאתי עם 2 גברים בנפרד וכמה מצחיק שזה ישמע את שניהם אהבתי. מאחד המפגשים איתם גיליתי שנכנסתי להריון הייתי בהלם ולא ידעתי מה לעשות. לבסוף החלטתי להשאיר את הילד ושני הגברים פשוט ניתקו איתי קשר עקב כך והם לא מוכנים לדבר איתי. עכשיו שאני אחרי הלידה אני מאוד רוצה לדעת מי אבי התינוק שלי מבין שניהם אך הם לא רוצים לדבר איתי הם לא רוצים שום קשר לילד ולא מוכנים לעזור לי לגלות מי מהם האבא על מנת שאוכל לתבוע אהבות כי לילדי יש זכות לדעת מי אביו. מה אני יכולה לעשות במצב כזה? עשיתי טעות אבל זה לא הוגן שאני ישלם עליה כול חיי בזה שלא אני ולא ילדי ידעו מי האבא. בבקשה תייעצו לי מה לעשות. לילד שלי מגיע לדעת מי אביו וכמובן שמגיע לו את המזונות שלו. בבקשה תעזרו לי אני חסרת אונים. דיקלה

    • מזל טוב
      אדר | 11/09/2009 22:30

      אני רוצה לאחל לך בשעה טובה ותהיי חזקה. גם אני אם לתינוק בן 10 חודשים ואביו ניתק קשר בהריון. שיהיו לך הרבה כוחות,ובהצלחה בתביעות. אם הגעת עד כאן סימן שאת אישה חזקה!

    • תביעת אבהות
      עו"ד מ. שיפמן | 13/09/2009 22:58

      שלום רב אפשר להגיש תביעת אבהות נגד שניהם. יש לכך עלויות כספיות ויש לקחת זאת בחשבון. יתכן ויחייבו אותך לשלם עבור הבדיקה של מי שיתברר שאינו האב. את השני תוכלי לתבוע גם למזונות. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • אמרו לי שאי אפשר את שניהם ביחד...
        דיקלה | 14/09/2009 00:13

        שלום לך ותודה על תגובתך. היום הייתי בסיוע משפטי ושם נאמר לי שאי אפשר לתבוע את שניהם ביחד לתביעת אבהות אלא רק כול אחד בנפרד. העורך דין שם אמר לי לאמר על אחד מהם זה שנראה לי שאני חושבת שהוא האבא ואז אחרי הבדיקה במידה והוא לא יצא האב אז אוכל לתבוע את השני אבל נאמר לי בפירוש שאי אפשר את שניהם ביחד באותו הזמן. אמרו לי גם שאצטרך להשתתף בעלות הבדיקה במידה והוא לא האב. השאלה שלי אם באמת קיימת האפשרות לתבוע את שניהם ביחד כדי שאני ידע של מי הילד שלי ואז אוכל לגמור את זה בפעם אחת בלי חששות. אני מאוד לחוצה מהמצב. חשוב לי לציין שאחד מהם אף פנה לבית משפט בתחילת הריוני בבקשת צו עשה להורות לי להפיל ערב חשד לגניבת זרע דבר שלא היה ולא נברא!!! אמרו לי שהוא מתכן לתבוע אותי על כך. כיצד אני יוכל להוכיח שהטענות שלו שיקריות? במידה והוא לא האב הוא יכול לתבוע אותי על כך עקב כול מה שעבר בגלל שהוא חשב שהוא האב הביולוגי הוא זה שתבע אותי ולא אני אותו וחוץ מזה לא ידעתי בוודאות מי האב בעצמי.

    • אצלי זה הסתבך....
      אילנית | 18/11/2009 01:01

      לי קרה מקרה דומה, נולדה לי בת מקסימה וכעת הוגשו נגדי 2 תביעות לפיצויים על נזקים. אגב, תיק האבהות מתנהל כבר שנתיים וחצי והסוף נראה רחוק. אני עייפה ומותשת ובדיעבד מסתכלת על הילדה שלי וחושבת שאין טעם שאמשיך בהליך. מה יצא לי מזה ? מה יצא לילדה מזה ? הרי גם ככה שניהם הצהירו שאין סיכוי בעולם שהם יכירו בה או יהיו איתה בקשר. בשביל מזונות מצ'וקמקים ??? העורך דין שלי פשוט לא יודע איך לאכול את המלחמה הזאת ואמר לי שההוכחות שיש לגברים עלולות להביא את השופטת לתת פסק דין תקדימי נגדי. אני אוהבת את הילדה אבל מצטערת שכך הבאתי אותה לעולם ומבינה שזה יהיה כתם עלי ועל הילדה לכל החיים. אין לי שום עצה חכמה לתת בעניין. בהצלחה בכל מקרה.

      • יש דבר כזה "קבלת זרע במרמה" ! שימי לב !
        יואב | 18/11/2009 01:09

        צר לי, אבל משהו בסיפור שלך כבר נשמע לי הזוי ובלתי סביר. 2 גברים ??? הריון ? נו באמת ! כאילו שלא תכננת את זה מראש.... אופס, זה קרה לך.... פתאום (?).... דעי לך שיש דבר כזה "קבלת זרע במרמה" ובתי משפט כבר מחכים למקרה המתאים כדי ליישם את העקרון. היכנסי לאתר של הכנסת, בוודעות הכנסת כבר דנים בחוק כזה המתייחס לקבלת זרע במרמה.