שימוש בנכס שהתקבל בירושה - דיני משפחה

  • בית - ירושה
    מילי | 01/09/2009 14:18

    שלום אימי היא אחת מ- 3 יורשים של בית. הבית עומד שנים ריק ומיועד למכירה. כל השנים הוא לא הושכר כיוון שאחד האחים התנגד לכך - האם זה חוקי ? האם אחד מ-3 יכול לשלול שכירות ? במידה וכן הוכנס כבר דייר, בהסכמת שני אחים - האם ניתן לפנותו כאשר יש התנגדות של אותו אח ? תודה רבה

    • שימוש בנכס שהתקבל בירושה - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 02/09/2009 09:07

      מילי בוקר טוב עצם זה שהנכס עומד ריק - משמע הפסד כספי, וחבל. אם יש מחלוקת לגבי הניהול של הנכס (מכירה /השכרה) בוודאי שניתן לפתור זאת, בין אם זה באמצעות ניהול מו"מ עם יתר היורשים ובהעדר הסכמה אפשר לפנות לבית המשפט שיתן הוראות מה לעשות. בברכה ובהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום