שינוי/הפחתת גובה מזונות

  • לעו"ד מיקי בלבד
    דינה | 18/08/2009 16:18

    בדף זה ענית לי על שאלה בעיניין רישום ילד לתיכון וכתבת שאחי משלם הרבה מזונות ובכן אני חייבת לפרט לך כי אנחנו במשפחה גם המומים לגמרי אז כך אחי שוטר משמר הגבול משכורתו 9000 שקל גרושתו משתכרת 4500 שקל יש להם בת חיילת בת עשרים ילד בן 16 וילד בן 7 הוחלט לשלם מזונות זמניים 4600 אחי המום וכולנו אחי גרוש בגלל שאשתו בגדה בו ויש הוכחות הוא זה שיצא מהבית והוא זה שמשאיר פנסיה עצוב האם ניתן לעשות משהוא בעיניין גובה המזונות?תודה

    • שינוי/הפחתת גובה מזונות
      עו"ד מיקי שיפמן | 18/08/2009 17:17

      שלום רב איני יכול לומר בוודאות אך ייתכן והדבר אפשרי. כדי שהתשובה תהיה טובה ומדויקת ככל שניתן רצוי להיוועץ בעו"ד המתמחה בדיני משפחה ולפרוס בפניו את מלוא העובדות וההחלטות וכך ניתן לקבל החלטה באיזה צעד לנקוט- אם בכלל. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר