מכתב לעו"ד- דיני משפחה

  • מכתב נזעם לעו"ד שייצג אותי
    שירי | 19/07/2009 10:19

    שלום, ברצוני לשלוח מכתב נזעם ואמוציונאלי לעו"ד שטיפל בי וכשל.. אני מלאת זעם עליו,על אופן הייצוג הלא הולם,על הכסף הרב שגזל ממני מבלי לעשות דבר. האם זוהי זכותי המלאה לשלוח את המכתב או שמא הוא יכול לתבוע אותי על לשון הרע או הוצאת דיבור?ואיפה בא לידי ביטוי חופש הביטוי?? ת ו ד ה

    • מכתב לעו"ד- דיני משפחה
      עו"ד מ. שיפמן | 20/07/2009 09:05

      שלום רב כל אחד יכול לכתוב מכתב וכך גם את. עשי זאת בצורה מכובדת וודאי תזכי למענה. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

    • אם את חושבת שהוא כשל בתפקידו

      ויש לך דרך להוכיח זאת - תלונה בלשכת עוה"ד תהיה הרבה יותר אפקטיבית ואם את מכירה מקרים נוספים בהם כשל - נסי לשכנע את הלקוחות להגיש גם תלונה. את יכולה גם לתבוע את הביטוח שלו תוכלי לומר את שמו?