חזרה הביתה

  • ח ז ר ה - הביתה בהפתעה ! ! ! ד ח ו ף ף ף ף ,,
    תושב חו"ל | 17/07/2009 11:36

    שלום, אני לא גר בבית המשותף בערך 3 שנים{+-}, האשה אמורה לקנות את חלקי בדירה,{היא מושכת ומעכבת עד עכשיו 3 שנים +-}, למרות פסק דין, תוך 45 יום....., שאים לא יבוצע הנ"ל תעבור הזכות לרכישה לבעל... וזאת תוך 30 יום..., במחיר הפחות ב- 150.000.00ש"ח,ממחיר הצעת האשה,{ככה זה סגור,אם היא מאחרת,מתחרטת,מכל סיבה שהיא}, הסבר לפני השאלה שלי הוא כך: אין לי צו שאומר שאסור לי להכנס, וחוץ מזה אני בעלים של הנכס,והעו"ד שלי והעו"ד שלה{מונו כונסי-נכסים} והיא לקחה עו"ד חדש, והוא עושה להם בי"ס,בניגוד להחלטת בימ"ש, ומוצא דרכים ושאילתות ובקשות ו...הם משחקים ומשחקים ביחד עים בימ"ש 3 שנים -+, ואני ממתין כמו ***,... קודם קול כל הכבוד לעו"ד {החדש}, ועכשיו ... ל ש א ל ה : האים אני יכול לחזור להתגורר בבית ? לפרוץ את הדלת ולהכנס ? פשוט ככה פשוט להכנס ולגור בבית ? {כמובן עם אמצעים כמו. התקנת מצלמה נסתרת, שלא תומר שהרבצתי לה ומשהוא כזה, אני מעוניין לקבל את חלקי בכול מחיר, מדובר בסך של 750.000.00 ש"ח, חלקי בדירה, ואני רוצה אותו,, ועכשיו !!!! אוףףףףף כמה שאני כועססס , אתם לא מאמינים, ועכשיו החמור אומר יש פגרה עד אוגוסט, כמה מטומטם העו"ד שלי, ברמות בין לאומיות.. תודה

    • חזרה הביתה
      עו"ד מ. שיפמן | 20/07/2009 09:23

      שלום רב זה יהיה לא אחראי ולא נכון להשיב על שאלה מסוג זה. יש מכלול שלם של נתונים שחייבים לבדוק ובודאי לא ניתן לעשות זאת במסגרת הפורום. אם אינך מרוצה מעוה"ד שלך תוכל להחליפו באחר, לא לפני שתסגור איתו את ענין שכה"ט שמגיע לו. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר