גירושין

  • הצילו אין לי מושג מה עושם עכשיו....
    יעל | 16/07/2009 23:02

    שלום רב, אני בת 29 נשואה מזה חמש שנים לבחור בן 40. אימא לשתי במות צעירות (בנות 4 ו- 3). במהלך החיים המשותפים שלנו רכשנו בית השווה כ- 1,400,000 ש"ח אך עליו משכנתא של כ- 900,000 ש"ח. אני היא יוזמת הגירושים לאור פערים וחוסר רצוני להישאר במערכת. אני מרוויחה כ- 8,000 ש"ח בחודש (נטו) בעלי הרוויח עד לפני כארבע חודשים בין 9,000 ל- 12,000 ש"ח לחודש (נטו) אך בשלושת החודשים האחרונים הוא פתח עסק חדש שבנתיים מתחיל לרוץ וכבר התחיל לקבל הזמנות עבודה (מסתמן כי הוא יכול להצליח - לא משהו שהוא יהיה מליונר ממנו אבל בהחלט משהו שהוא יוכל להרוויח כ- 12,000 ש"ח נטו ללא בונוסים ורווחים). אנחנו נמצאים בהליך גישור (שהתחיל כייעוץ זוגי) ואני לא מצליחה להבין עד הסוף מה עליי לדרוש ומה עליי לצפות לקבל.... אנא עזרתכם. נואשת.

    • גירושין
      טו"ר אביעד אושרי | 17/07/2009 12:32

      קצת קשה לייעץ במסגרת הפורום ולתת לך תמונה מלאה באשר לזכויותיך, כאשר חסרים לא מעט נתונים. רצוי מאוד שתפני לפגישת ייעוץ אצל עו"ד או טו"ר שיתן לך אנדקציה וקו מנחה באשר לזכויותיך.

    • מה עושים...
      עו"ד מ. שיפמן | 20/07/2009 09:26

      שלום רב אין דרך להשיב על פניה זו במסגרת המצומצמת של הפורום. מדובר על יעוץ רחב ומקיף שאת מבקשת בעוד הפורום נועד לשאלות קצרות. רצוי להיוועץ בעו"ד מתחום דיני המשפחה. בהצלחה. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר