סמכויות רשם - דיני משפחה

  • עבור עו"ד מיקי חשמונאי
    עו"ד צעירה ומיואשת | 13/07/2009 21:49

    שלום רב, נתקלתי בעיה קטנה אך סבוכה, ואבקש עזרתך.. הגשתי בתיק משפחה בקשה למתן צו גילוי מסמכים. אחרי סבב של תגובות ותגובות לתגובות היה דיון בפני רשמת. הרשמת אמרה שאם אין הסכמה אזי היא לא יכולה מבחינה סמכותית לתת סעד, כי ידיה כבולות ע"פ התקנות. השאלה שלי איך בדיוק מתמודדים עם גילוי מסמכים בבימ"ש לענייני משפחה? אילו סעיפים חלים? האם עלי להגיש בקשה חוזרת והפעם שתגיע לשופט? התיק שלי מבוסס על פיצויי פיטורים שקיבלה האישה לאחר הגירושין, וזהו דבר שסוכם עליו בהסכם הגירושין כי יתחלק שווה בשווה, ואם לא יהיה לי צו גילוי הקייס שלי נופל כי אני לא יכולה לחשב בכמה כסף מדובר .... 5אנא עזרתך האדיבה

    • סמכויות רשם - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 15/07/2009 22:14

      לעו"ד שלום רב, כיוון שהרשמת מצאה לנכון שאין זה בסמכותה לתת צו גילוי מסמכים ללא הסכמת הצד השני, ולכן אין מניעה שתגישי את הבקשה בשנית, לשופט עצמו, תוך העלאת כל הנימוקים שפרטת בשאלתך כאן. בהצלחה, ונשמח לשמוע איך נגמר הענין. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים