הפחתת דמי מזונות- דיני משפחה

  • מזונות
    nti | 13/07/2009 19:09

    נפסקו מזונות זמניים 2000 ש"ח כבר שנה הדיון מתקרב וביינתים הגרוש לא משלם מקבל קצבת ביטוח לאומי משקר שהוא לא עובד והמצב שלו לא טוב יש תיק הוצל"פ שביינתים מתנפח האם בדיון בבית משפט יאמינו לו ויורידו לו מהמזונות לציין שזה קטין בן שנה וחצי שאני מפרנסת יחידה הוא טוען שאחרי שיקבעו המזונות ל- 1000 כמו שהוא רוצה הוא יצחק עליי ויילך לעבוד ולא יהיה לי איך להוכיח האם יפחיתו לו הוא אשם נוכל שרוצה רק למוטט אותי

    • הפחתת דמי מזונות- דיני משפחה
      עו"ד מ. שיפמן | 13/07/2009 21:05

      שלום רב כשבימ"ש קובע 2000 ש"ח במזונות זמניים זהו איזשהו מדד להתרשמות שלו מיכולתו של האב ולכן מסופקני אם בימ"ש ישנה בצורה כה דרמטית מהחלטתו. העובדה שהבעל מתנהל בזחיחות מטרתה להוציאך משלוותך. הייתי מציע לך להתעלם מהערותיו ולתת לביהמ"ש להתרשם בעצמו ובהתאם לפסוק את המזונות. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר