הוכחה שהילדים במשמורת האב - דיני משפחה

  • מזונות ומשמורת
    כלף אבנר | 12/07/2009 08:13

    לפני כ-10 שנים התגרשתי ושני בני התגוררו אצל אמם לפני שנה בני בן ה- 12 בחר לעבור לגור עמי ואמו בחרה לגור בנתניה חשוב לי לציין שבני הבכור כיום חייל ובכל סופ"ש הוא מגיע אלי כך שאמם מגיעה לביקור של שעתיים באמצע השבוע כמו כן אנו מתגוררים במרחק של 80 קמ אחד מהשני לאחרונה ביקשתי מגרושתי להצהיר שילדי נמצאים באחזקתי אך לצערי היא אינה מודה בכך וזאת כדי לא להפסיד את זכויותיה כאם חד- הורית אני עוסק בחינוך ועל מנת שאוכל להיות יותר שעות עם ילדי אני חייב להוכיח שילדי נמצאים באחזקתי על מנת לקבל "משרת אם" כמו כן כל האחריות הכלכלית "נופלת" עלי וגרושתי אינה מסייעת בכך. מה עלי לעשות כדי להוכיח או לשנות את הסטטוס בו אני נמצא כיום.

    • הוכחה שהילדים במשמורת האב - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 13/07/2009 08:03

      אבנר שלום, אם משרד החינוך יסתפק בכך, תוכל למשל להביא אישור על כך שהילד רשום לבי"ס קרוב למקום מגוריך, בעוד אמו מתגוררת כדבריך במרחק של 80 ק"מ. אם לא יסתפקו בכך, יהא עליך לפנות לביהמ"ש, ולבקש לקבוע רשמית שמשמורת הבן היא אצלך. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עורכי דין ומגשרים