פירוק שיתוף

  • אח מתנחל בבית אימי ז"ל ולא מוכן לשתף פעולה למכירתה
    שרה | 11/07/2009 16:59

    קיבלנו בירושה שתי דירות אנחנו 5 אחים , באחת הדירות מתגורר אחי ,כרגע ברצוני וגם שאר האחים מעוניינים למכור את הדירות ואף התחלתי בתהליך אך הוא לא מוכן לשתף פעולה ,האם תביעה בבית משפט יכולה להוציא אותו ולהורות למכירת הדירה?וגם הדירה השניה?

    • פירוק שיתוף
      טו"ר אביעד אושרי | 11/07/2009 22:26

      אכן כן. עליך להגיש תביעה לפירוק שיתוף

    • פינוי פולש מדירת ירושה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 11/07/2009 23:54

      שרה שלום, יש להגיש תביעה לפירוק שיתוף בדירות ובנוסף להגיש נגד האח תביעה לשכ"ד ראוי, לעבר ולעתיד, עד מועד מכירת הנכס. ניתן לחילופין להגיש תביעה לשכ"ד לעבר, ותביעת פינוי מיידית. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים

      • אח מתנחל בדירת אימיי ז"ל
        שרה | 12/07/2009 07:53

        קודם כל תודה על התשובות והמהירות.דירה אחת מיני קוטג' שהוא מתגורר בה כעת ודירה שניה היא פנטהאוז שחילקנו לשתי דירות , בעבר הוא התגורר באחת הדירות בפינטהאוז (עם האישה ושני ילדיו) וזמן קצר לפני שאימי נפטרה הוא עבר לגור עם אימי (לא למטרת עזרה לאימי מטעמי נוחות וכסף), כרגע הוא מקבל את השכירות של אחת הדירות בפינטהאוז ,האם זה משנה את התמונה ?והאם אפשר לתבוע גם על שכ"ד בפנטהאוז?והאם זה משנה בנוסף אם הוא נשוי עם ילדים?וכרגע איך אפשר למנוע ממנו לקחת את השכ"ד של אחת הדירות למרות שהוא עשה עם הדיירים חוזה שכירות?