חישובי הצמדה למזונות

  • חישוב הצמדה למזונות
    קרן | 11/07/2009 10:47

    שלום רב התגרשתי ב26.6.07 ומאז לא שולמו ההצמדות למדד על סכום של 1200 שקל מזונות. כשפניתי לגרוש שלי הוא טען כי הוא לא מוכן לשלם וכשפניתי להו"צלפ נאמר כי עלי לחשב ולהגיש. אין לי מושג כיצד, ניסיתי בלישכה המרכזית לסטטיסטיקה ללא הצלחה... נאמר לי שאני יכולה לשלם 500 שקל + מע"מ אך אין באפשרותי הכלכלית כרגע. האם אוכל להעזר בפורום ולקבל חישוב. אציין שלפי בההסכם יש לבצע כל שלושה חודשים. תודה מראש...

    • חישובי הצמדה למזונות
      יעלה | 11/07/2009 11:23

      שלום רב, לאחר תביעה להגדלת מזונות קיבלתי פסק דין רטרואקטיבית ליום הגשת התביעה 4.2007, העו"ד שלי נתנה לי את הפסק דין אך אינה מספקת לי תשובות לגבי החישוב וגם איננה יודעת להפנות אותי לגורם שעורך את החישוב, יש לי הצמדה למדד והפרשי הצמדה, על מי חלה חובת החישוב? למי עלי לפנות עם הפסק דין?? בנוסף הפסק דין אינו ברור האם עלי לפנות בבקשת הבהרה לבית משפט?? כבר עברו שבועיים מאז שקיבלתי את הפסק דין ואני עובדת עצות... תודה מראש

      • חישוב הצמדה למדד - דיני משפחה
        עו"ד מיקי חשמונאי | 12/07/2009 00:22

        יעלה שלום, עורכת הדין שלך אינה חייבת לבצע עבורך את החישוב. ראי את תשובתי למעלה. לגבי ההבהרה - יש לפנות לשופט שנתן את ההחלטה, ישירות, או להגיש את פסה"ד לביצוע בהוצל"פ ואם יחליט ראש ההוצל"פ שההחלטה אינה ברורה, הוא יעבירה לביהמ"ש למתן הבהרה. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים

    • חישוב הצמדה למדד של המזונות - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 12/07/2009 00:17

      קרן שלום, לצערנו הפורום אינו יכול לספק שרות זה. לצורך ביצוע חישובי הצמדה למדד של המזונות, עליך לפנות לרו"ח או כל גורם אחר המצוייד בתוכנה לביצוע חישובים אלה. נסי לפנות לעו"ד העוסקים בהוצל"פ או פש"ר. בהצלחה. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים

    • אתר לחישוב הצמדה למדד
      יעלה | 13/07/2009 13:31

      יש מחשבון הצמדה אני מצרפת לך אותו, את יכולה לחשב לבד זה דיי פשוט, 1200 ש"ח צמוד ליוני 2007 זה בערך 1300ש"ח היום, את צריכה לחשב כל שלושה חודשים ובסוף להפחית מהסכום הכולל את מה שהוא שילם לך ותדעי כמה הוא חייב לך וגם את הסכום הנכון להיום...בהצלחה http://www.israelidiamond.co.il/ConsumerPriceIndex.aspx?boneid=2198