סמכות מקומית ועניינית

  • לאיזה בית משפט הסמכות המקומית והעניינית?
    שרונה | 06/07/2009 13:06

    בתביעה לפירוק שיתוף של שני אחים נגד אח שלישי. פירוק השיתוף מתבקש לגבי נכסי נדל"ן ומטלטלין (מכונית ומונית) שנתקבלו בצוואה מהאמא ז"ל. כאשר נכסי הנדל"ן נמצאים חלק בירושלים וחלק ברמת גן.. התובע הראשון גר בנתניה והשני גר במודיעין. האח הנתבע גר בחו"ל בכתובת ידועה. היכן יש להגיש את התביעה מבחינת סמכות עניינית ומקומית? האם לבית המשפט לענייני משפחה? אם כן, היכן?

    • סמכות מקומית ועניינית
      עו"ד מ. שיפמן | 07/07/2009 13:50

      שלום רב הסמכות היא לבימ"ש לענייני משפחה. ע"פ המתואר אני סבור שלבימ"ש בר"ג הסמכות. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר