זכויות בדירת מגורים של האם - דיני משפחה

  • שאלה לגביי זכויות על דירה
    אהרון | 30/06/2009 12:15

    שלום רב ברצוני לשאול האם אמי יכולה לפנותי מהבית שהוא שלה האם יש לי זכויות על הבית האם היא יכולה להוריש את הבית או רכושה למישהו אחר במידה והיא מוכרת את הבית האם יש לי זכויות על המכירה אודה מאוד לתשובה מהירה ולעזרה תודה רבה

    • זכויות בדירת מגורים של האם - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 01/07/2009 11:39

      אהרון שלום רב., אם אין לך זכות קניינית בדירה ואינך קטין, אימך יכולה לעשות כרצונה. היא יכולה להוציא אותך מהדירה היא יכולה לדרוש דמי שימוש ראויים, היא הבעלים ולה מלוא הזכויות כן, היא גם יכולה להוריש את הדירה למי שהיא רוצה. בברכה גיל שחף, עו"ד