תשלום בלתי סביר בגין אי פרעון

  • תשלום החזר הטבה
    אמירה | 24/02/2011 01:25

    שלום רב נתחיל בזה אני לקוחה של הוט אף פעם לא היו לי תלונות נגדם חברה מצויינת אין מיליים גם מבחינת מחיר ושירת מה שנכון נכון!!! זה התחיל כאשר בסוף חודש ינואר או קצת לפני הייתה לי בעייה חזרה הוראת הקבע אני לקוחה די הרבה זמן וזו פעם ראשונה שקורה דבר כזה פנייתי אל נציגה בשם אורלי לעדכן אמצעי תשלום חדש ואמרתי לה שזה יקח מספר ימים כי אני מזמינה ישראכרט אמרה לי שאין בעייה אני אציין זאת אחרי שעבר שבוע וחצי לצערי זה הזמן שלקח עד שהבנק שלי הוציא לי כרטיס התקשרתי להוט כדי לעדכן ואיזו תשובה אני מקבלת (עברו 5 ימיים מאפשרות העדכון אמצעי תשלום ועכשיו את צריכה להתחבר למבצע חדש ולשלם לנו 2500 ש"ח 400 שזה החוב והשאר זה הקנס אמרתי נעזוב ממה שאמרה לי הנציגה הקודמת אורלי ולא היה רשום שם באתי ואמרתי אני לא רוצה להתנתק טוב לי בחברה אני רוצה לשלם את החוב ולהמשיך איך שהכל היה אין אפשרות גם עם מנהלים דיברתי וכולם נתנו את אותה תשובה) ועד עכשיו אני מוכנה להתחבר אך אין מענה מאף אחד מקווה שתעזרו לי וסליחה על המלל הארוך !!

    • תשלום בלתי סביר בגין אי פרעון
      עו"ד א. מירוז | 25/02/2011 15:37

      אינך חייבת לשלם את הסכום שהם דורשים. הוא בלתי סביר בעליל. מומלץ להוציא להם דרישה בכתב ברשום להמשיך את העסקה כפי שהיא. בהתאם לתשובתם, אם היא לא תניח את דעתך, ניתןיהיה לשקול צעדים נוספים.