ביטול עסקה מתמשכת

  • הפסקת מתן שרותים
    מורןח | 23/02/2011 16:44

    סבתי נרשמה לפני שלושה חודשים לחברת "דיאט קלאב" מדי חודש בחודשו היא משלמת עבור השירות 280 ש"ח. מאחר שסבתי לא מגיע יותר למפגשים היא מעוניינת להפסיק את חברותה שם. בשיחה עם החברה נאמר לה שהיא יכולה להפסיק את השירות כאשר תשלם קנס של 350 ש"ח. סבתי הסכימה אך כרגע החברה לא מוכנה להפסיק את השירות ולגבות ממנה כסף. אשמח לדעת מה הדין בעניין ומה אנו יכולות לעשות? תודה

    • ביטול עסקה מתמשכת
      עו"ד ש. בייזר | 23/02/2011 21:24

      שלום מורן לפי חוק הגנת הצרכן ניתן לבטל עסקה מתמשכת בכל שלב והביטול נכנס לתוקפו תוך ימים ספורים. לא ניתן לסרב לביטול. כמובן, על סבתך לשלם את דמי הביטול המוסכמים. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום