תביעה נגד חברה

  • בגידה וגנבת כספים של חברה שלי {דחוף]
    chife | 23/02/2011 15:43

    שלום אני בן 43, הכרתי בחורה יפה וחמודה 24 {ככה-חשבתי} התחלנו לצאת ולקיים יחסי-מין, אמרה שהיא רוצה שנגור ביחד, אבל קודם אמרה שצריל לרהט את הדירה {היא גרה בשכירות} קניתי מספר רב של דברים{קומקום,כיריים,טלויזייה,ממיר,מערכת-סטריאו,סדינים וציפיות,כלי רחצה,ועוד אביזרים,מחשב} שבוע לאחר שהושלמה הקניה לדירה, התחילה להיות חולה ולא רוצה ויכולה להיפגש, ניפגשנו לאחר מס' ימים בדירה,קיימנו יחסיי-מין-מלאים,ואז היא ביקשה שאביא חלב מהמכולת למטה, ירדתי, והשארתי תיק שלי עם 15,000,00 ש"ח{מזומן} בדירה, כאשר עליתי לדירה החלה ליצעוק שאים לא אלך,היא תיתלונן שאנסתי אותה, ושלא אעיז להתקשר אלייה יותר, ביקשתי שתיזרוק לי מהחלון את התיק שלי עם המיסמכים, אולם היא סרבה למסור לי, ואמרה שמה שייש בדירה זה שלה, למרות בקשות ותחנונים שלי,היא סרבה. עד היום {עברו 3 שבועות} האים אני יכול לתבוע את הכסף והדברים שקניתי לדירה,לציין כי הקבלות של הדברים נימצאים אצלה} מה עליי לעשות עכשיו, תודה רבה רבה .

    • תביעה נגד חברה
      עו"ד ש. בייזר | 23/02/2011 21:21

      שלום רב, לפי דברייך זה נשמע כמו הונאה כזו או אחרת. בהחלט יש לך בסיס לתביעה אזרחית בה תטען כי הונית והולכת שולל על-ידי הבחורה. באפשרותך גם להגיש תלונה במשטרה. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום