שלום עומרי

  • הוט - טוענים שהשתמשתי בשירות שלא ביקשתי בכלל!
    עומרי | 23/02/2011 12:54

    שלום , הבעייה שלי פשוטה, עברתי דירה (אני שוכר דירה), מסתבר שבדירה הנ"ל היה בעבר תשתית של הוטכאשר עברתי לכאן, הזמנתי טכנאי של הוט להתקנת תשתית אינטרנט בלבד!!, הוא כאמור סידר אותה ומאז אני גולש :). התשתית נמצאת בחדר עבודה . ( ורק פה התקינו אותה!)אני בתמימותי קניתי ממיר עידן + (לא קשור להוט בכלל) - משלמים 400 שח על הממיר והמדינה מספקת לך את הערוצים הבסיסיים בחינם (ערוץ 22 11 10 33 ....) והתקנתי את הממיר הנ"ל בסלון ,ובהתקנה של הממיר כאשר הוא לא עבד , במהלך העבודה חיברתי את הכבל לקופסאת ה TV הלבנה! (שלא רשום עליה כלום מלבד TV) שכמו כל אדם נורמלי יחשוב שמדובר באנטנה חיצונית של הדירה! , ניסיתי כל מיני דרכים לחבר.בכל מקרה אני רואה טלוויזיה מעולה והכול עובד טוב ויפה גם בלי שאני מחובר לקופסאת ה TV הלבנה!למעשה מסתבר שהקופסא הזאת היא לא אנטנה היא למעשה תשתית טלוויזיה של הוט של הדייר הקודם!קלטתי את הערוצים שמגיעים עם הממיר עידן פלוס והכל טוב ויפה!היום אני מקבל טלפון מהוט שאני משתמש בשירותי הטלוויזיה שלהם ושאני צפיתי עוד בזה (בפעם אחרונה שבדקתי הכבל היה מחובר לרסיבר --> אני יכול רק לשמוע רדיו (אם כבר). ושהם יתבעו אותי, על מה שלא ביקשתי בכלל(שירות טלוויזיה) ונמצא בבית שלי   ושאני הייתי צריך לדעת שהקופסא בקיר היא בכלל של הוט וזה היה שם בגלל הדייר הקודם.והם לא ניתקו אותה  (למרות כמובן שהוא עבר דירה!)וזאת באשמתי שאני הייתי צריך לבדוק את זה ולדווח להם.כלומר אני צריך לעבור בבית שלי! תיבה תיבה ולבדוק האם זה של הוט או לא חס וחלילה שאני אגע בזה זה רכוש שלהם שאני לא הזמנתי בכלל! והוא עדיין נמצא בבית שלי ומסתבר שמחובר ללא ידיעתי!!! ובלי אישור ממני!ובנוסף אני לא צריך אותו! מה שהכי עיצבן אותי בכל הסיפור שהם רוצים להגיע איתי להסדר שבו אני ירכוש מהם שירותי טלוויזיה ואז הכול כמובן יסתדר!האם זה חוקי בכלל?! האם הם יכולים לתבוע אותי על זה?תודה רבה רבה ! ומה אפשר לעשות עם זה?

    • שלום עומרי
      HOT פניות הציבור | 23/02/2011 16:04

      שלום עומרי,ברצוננו לבדוק את תלונתך ולדאוג שנציג יחזור אליך. לשם כך, אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (5872138), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.בברכה,HOT פניות הציבור