כרטיס טיסה לחו"ל

  • חברת נסיעות
    בוני | 23/02/2011 09:06

    קניטי כרטיס טיסה למאימי האם חובתה של הסוכנת לידע אותי שאני יכול לקחת רק מזודה אחת והאים אני יכול לבטל את העיסקה לפני שיעברו 14 ימי עבודה (היא לא רצתה לבטל היא אמרה שאין החזר כספי זה נאמר לי לאחר שקניתי את הכרטיס)

    • כרטיס טיסה לחו"ל
      עו"ד ש. בייזר | 23/02/2011 21:11

      ערב טוב. לא ניתן לבטל את הכרטיס אלא בכפוף להסכם עם הסוכן. ההוראות לגבי ביטול עסקה שכזו יכנסו לתוקפן באמצע חודש מרץ. לדעתי, הגם שמצויין ע"ג הכרטיס כמה כבודה ניתן לקחת, על הסוכן ליידעת אותך. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום