חשבונית מס

  • שרות זוועה של סלקום
    ניר | 21/02/2011 23:43

    שלום לכולם, לפני כמה ימים פרסמתי פוסט לגבי השרות הגרוע וההזוי של סלקום להלן הפוסט (בתיקונים קלים): "בחודשיים האחרונים התקשרתי כ 7 פעמים לחברת סלקום כדי לבקש דבר פשוט - לקבל את החשבוניות לדואר ( ישראל ולא לאימייל) אבל להפתעתי כל פעם חוזרת אותה שיחה. מתווכחים איתי שזו בעיה ! וניתן לשלוח רק לאימייל או לפקס. רק שאני כועס הם מסכימים לעשות לי טובה ולהסכים עקרונית לשלוח. אבל, הימים חולפים והמועד שבו הובטחו לי החשבוניות חולף ואני עדין מחכה לחשבוניות של כל 2010 ( אני עצמאי וצריך להגיש אותם כהוצאה). כלומר, כל 2010 !! לא קיבלתי חשבוניות וכל שיחה אותו דבר: מחכה המון זמן עד שעונים (אם בכלל...), ויכוחים-למה אני צריך בדואר ולא במייל ? למה שלא תדפיס ? וכו', אחרי הויכוח ישנה "הסכמה עקרונית" לשלוח לי , אבל אז עוברים ימים, שבועות ( וכנראה גם יעברו גם שנים..) והחשבוניות לא מגיעות. אני שוקל לעזוב את סלקום לאחר 16 שנים !! פשוט שרות זוועה !" עד לכאן הפוסט שפורסם. מכאן זה רק הולך ונהייה הזוי ואם זה לא היה עצוב בטח הייתי מתגלגל מצחוק.. לאחר הפרסום עשיתי עוד 3 שיחות טלפון לסלקום שבראשונה הציעה לי הבחורה מ"שרות הלקוחות" לקחת מונית ( יאמר לזכותה על חשבון סלקום), היא כינתה זאת כ"פתרון יצירתי" כיוון שהחשבוניות מאוד תכופות לי, ולנסוע למרכז השרות הקרוב ושם ידפיסו לי את החשבוניות. כמובן שסירבתי וטענתי שהזמן שלי יקר ולא אסע ואחכה בתור על חשבוני ואני מצפה מחברה כמו סלקום לשלוח לי את החשבוניות הבייתה. אמרתי לה שאם סלקום לא מסוגלת לשלוח לי את החשבוניות בדואר רגיל אז אני מבקש שישלחו את החשבוניות בדואר שליחים, כי בדואר ישראל הרגיל זה לא מגיע כבר שנה. אבל שוב התנגדויות כאילו ביקשתי שנה שיחות חינם. הועברתי לאחראית נוספת ששוב חזרה על אותה מנגינה ידועה שהיא תעזור ותשלח לי. נכנעתי זמנית והסכמתי שתשלח את החשבוניות אלי הביתה בדואר רגיל אך שוב התברר לי שהן לא נשלחו. אתמול התקשר אלי "אחראי" צוות או משהו כזה ובטון רציני טען שלא ניתן בדואר שליחים וששאלתי אותו מדוע? לא הייתה לא תשובה. שוב נכנעתי ואמרתי לו שאין לי כבר כוחות ושישלח לי במייל את החשבוניות ( למרות שהדבר האחרון שבא לי זה לעמוד ולהדפיס עשרות עמודים..) אבל, שיא השיאים החשבוניות עד להיום כ 30 שעות לאחר השיחה עדין לא הגיעו !! הבנתי שגם לפי החוק זו עבירה חמורה לא לשלוח חשבוניות ויעצו לי אף להגיש תלונה למשרד התקשורת. זאת אעשה וכל פעולה לגיטימית וחוקית כדי לספר כיצד סלקום מזלזלת, מתנשא ואפילו מתעללת בלקוחות שלה !! כמובן, שבינתיים אני לא יכול לקבל החזרי מע"מ והחזרי הוצאות כיוון שאין לי מה להגיש !! אשמח לתגובות, עצות ולשמוע מעוד נפגעי סלקום. האם אכן יש חוק כזה? ואם כן האם סלקום מפרה אותו? האם אוכל לתבוע אותם על אותן הוצאות מוכרות ועל עוגמת נפש ובזבוז זמן יקר בשיחות טלפון מתישות? תודה, ניר

    • חשבונית מס
      עו"ד ש. בייזר | 22/02/2011 19:12

      שלום ניר, קיימת חובה למסור חשבוניות מס לפי החוק. לא ידוע לי על קיומה של הוראה המתייחסת לאופן המסירה - בפקס, במייל, "הארד קופי". בנסיבות העניין ולאור הטירטור נראה לי שאתה יכול לתבוע השחתת זמן ועוגמת נפש. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • תגובה
        ניר | 22/02/2011 21:06

        תודה שי, היכן אני יכול לתבוע ? באיזה בית משפט ? והאם לא כדאי לשלוח להם קודם מכתב אזהרה ? שוב, תודה

        • תביעה נגד סלקום
          עו"ד ש. בייזר | 23/02/2011 22:23

          בבקשה ניר, אפשר וכדאי לשלוח קודם מכתב אזהרה. לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

          • תודה רבה עזרת לי מאוד !  לת
            ניר | 24/02/2011 08:52