גביית יתר בכרטיס אשראי

  • גבייה כפולה בכרטיס אשראי
    ניר | 20/02/2011 15:56

    סבא שלי מנוי לשירות אינטרנט משנת 2008 ורק לאחרונה הוא שם לב כי התבצע חיוב כפול בכרטיס האשראי שלו כל חודש מתחילת השירות. לאחר כמה וכמה פניות שלי לשירות הלקוחות ולאחר הסברים חוזרים ונשנים שסבא מבוגר ואינו רואה טוב הסכימו להחזיר לי רק כחלק מהסכום - שנה אחת. האם יש סיבה טובה מספיק כדי להגיש תביעה כנגד חברת האינטרנט?

    • גביית יתר בכרטיס אשראי
      עו"ד א. אהרונוב | 20/02/2011 22:45

      ערב טוב ניר, גביית יתר תוך ניצול מצבו של אדם מבוגר היא מעשה פסול, המצדיק, לטעמי, הגשת תביעה להשבת כל הסכומים שנגבו ביתר ובנוסף חיוב החברה בפיצויים.