הפסקת לימודים

  • בי"ס לאנגלית
    איריס | 20/02/2011 14:36

    לפני שנה וקצת נרשמתי לוול סטריט התחלתי ללמוד ואחרי כ- 3 חודשיים אבי נפטר. התקשרתי לוול סטריט כדי להקפיא את המנוי כדי לחזור לבית אימי (בדרום) לתקופה מסויימת כי אימי אינה חשה בטוב. בשיחה עם נציגים של וול סטריט אין אפשרות להקפיא מנוי לזמן ארוך (כמו שנה) ואין בי"ס שנמצא בקרית גת , החלופה שלהם הייתה לנסוע ללמוד ברחובות או בב"ש שאין באפשרותי רכב ואני מסיימת לעבוד בשעה 17:00 כדי להגיע בתחבורה ציבורית לרחובות או ב"ש הייתי מגיעה לפני סגירת בי"ס. הם הבטיחו שיחזרו אלי אבל, כצפוי לא קיבלתי מהם תשובה. לא התקשרתי יותר אחרי שנה חזרתי לאזור המרכז ורציתי ללכת לחדש את הלימודים , אחרי טלפונים ושיחות עם נציגים אמרו לי שהקורס שלי הסתיים באוגוסט 2010 ואים לי אפשרות ללמוד שוב. שאלתי האם אני יכולה לתבוע אותם בתביעות קטנות? בהסכם אין אין החזר כספי אבל יש את האופציה אם לא הצלחת בלימודים נותנים לך לחזור על הקורס מהתחלה וגם לזה הם לא הסכימו.

    • הפסקת לימודים
      עו"ד א. אהרונוב | 20/02/2011 22:44

      ערב טוב איריס, ראשית, תנחומיי על פטירת אביך. תנוחמו מן השמים. בנסיבות שתיארת, אני סבור שיקשה עליך להצליח בהליך משפטי כנגד החברה. למרות זאת, הייתי שוקל פניה מסודרת בכתב (אולי אפילו באמצעות עו"ד) במטרה להפעיל לחץ ולנסות לסיים את העניין בהסדר כלשהו.