אז חכה שהמים יגיעו, ואז תפרק אותם.

  • מעוניין ביעוץ ורכישת שירותיו של עורך -דין
    יבגני | 17/02/2011 14:43

    שלום רב, לאחר זמן רב והשקעה לא הצלחתי להגיע להסכמים עם חברת פרטנר, ומכייון שאני חושב שהתנהגות המחפירה של החברה עברה כל הגבולות, ועל זה נאמר "יגיעו מים עד נפש"... אני מעוניין למצוא יועץ משפתי ואף נציג במשפת אם הוא יחליט שברצונו לטפל בעיניין הזה. תודה מראש, לקוח אורנג' נואש..

    • אז חכה שהמים יגיעו, ואז תפרק אותם.
      רספוטין בן חיים | 17/02/2011 18:29

      יבגני היקר, אתה נשמע כמו בחור נחמד וחביב. הייתי מציע לך לעזוב הכל ולנסוע לאלסקה, שם תהנה מחיים עליזים ללא חברות סלולר מעיקות. גם שם המים לא יגיעו לאף מקום, כי הכל קפוא. שלך, ולדימיר בן אפריים רסקולניקוב

      • תודה ולדימיר אפריים רסקולניקוב
        יבגני | 17/02/2011 19:02

        לימדו אותי לא לברוח מהבעיות, אלא לפטור אותם. ולאלסקה אני עוד יגיע, כי זה באמת מקום נהדר.

    • בחירת עו"ד והמלצות
      עו"ד א. מירוז | 19/02/2011 23:14

      הפורום מנוע מלעוסק בכך.