החזר כספי

  • סירוב להחזר כספי בביטול עסקה
    יעל | 17/02/2011 12:52

    שלום רב לפני יומיים רכשתי זוג נעליים בחנות מסויימת, כשהגעתי הבייתה התחרטתי והגעתי לחנות ביום למחרת להחזרם, המוכר אמר לי שבגלל שזו מכירת חיסול סוף עונה הוא לא מחזיר את הכסף והראה לי שיש שלט בחנות שמציג את מדניות החזרת מוצרים אצלו בחנות. אמרתי לו שיש חוק שמאפשר החזרת כסף עד יומיים מהרכישה והוא סירב בטענה שהחוק הזה לא חל במקרים של סוף עונה ונתן לי זיכוי ולא כסף. אני לא רוצה זיכוי אני רוצה החזר כספי! האם החוק לצידי , ומה עלי לעשות אם המוכר מסרב להחזיר לי את כספי? הערה: סכום החשבונית עומד על 150 ש"ח והמוכר נתן לי זיכוי ביום למחרת ע"ס 200 ש"ח כדי "לצאת בסדר איתי" וכדי שאהיה מרוצה, הנעליים נשארו אצלו ואני נשארתי עם חשבונית הקניה ועם זיכוי גבוה יותר מהחשבונית. עוד לא עברו יומיים מיום הרכישה והתאריכים מתועדים ע"ג החשבונית והזיכוי. אני רוצה את הכסף בחזרה והמוכר ממשיך לסרב מה עושים ?

    • החזר כספי
      עו"ד א. מירוז | 19/02/2011 23:05

      לפי התקנות החדשות את זכאית להחזר הסכום ששילמת בניכוי 5%.