שלום שמעון

  • מחשב נייד
    שמעון | 16/02/2011 18:57

    קניתי לפני חודש ומשהו מחשב ייד מביג בוקס בילו והוא היה מקולקל והחליפו לי לאחר והשני גם התקלקל אבל לא רצו להחליף לי אחרי שבוע של טלפונים ליבואן הסכימו לתקן לי ואחרי "תיקנו" זה cpm מתקנים -------------------------- בבקשה אתם חייבים לעזור חברת cpm מחשבים מספר עסק557341484 תיקנו לי את המחשב הוא באחריות שהוא יתקלקל אחרי פחות מחודש החליפו מסך והמסך לא היה תקיך היה לו פיסקל שרוף עוד פעם שלחתי להם ועוד פעם הם תיקנו ועכשיו גם יש פיסקל שרוף ועוד באמצע וגם הם קילקלו לי את הרשת האלחוטית ואומרים שאני עשיתי את זה שזה נפל לי או משהו איך אם עכשיו זה הגיע אם השליח משהו שם מסריח ברמות ניראלי הם שמים מסכים מחודשים ולא חדשים ומקוריים כמו שהם אומרים אולי הם מרמים על לונובו שסתם נותנת להם כסף אין לי מושג אבל הם רמאים ומנצלים את זה שאני ילד בן 17 ואין יל אפשרות להתלונן אומרים לי מפה זה יצא תקין ולא ניראלי שזה נכון כי הרשת האלחוטית זה גם אם המחשב יפול ישבר זה אל יתקלקל וזה עבד ולא עשה בעיות ובקשר למסך ניראלי הם עושים את זה בכוונה פעמיים לחליף מסך לא תקין ואז להגיד שזה אני ועוד שהם רומשים שיש אחריות למוצר שהולחף ל90 יום ואני באותו יום הם אומרים שזה בעיה שלי הם אומרים לי שזה יצא תקין והם לא רוצים להחליף שוב מסך ואני בטוח שהם יכולים לעשות את זה שוב מה עושים למי אפשר לפנות?

    • שלום שמעון
      עו"ד ש. בייזר | 17/02/2011 01:25

      לא הבנתי את שאלתך. האם תוכל לפרט את השתלשלות האירועים פעם נוספת, באופן ברור יותר. תודה. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • תגובה
        שמעון | 17/02/2011 02:00

        קניתי מחשב נייד בביג בוקס לפני חודש והוא יתקלקל והם החליפו לי אחרי שהם טענו שסתם אני יבוא לחנות ואחרי שבוע וחצי הוא גם יתקלקל והם אמרו שאני צריך לפנות ליבואן ששבוע הם אומרים נחזור אלייך בשעה הקרובה ובסוף שלחו שליח לתקן לי והמחשב נשלח לcpm והם שלחו לי אותו והם תיקנו את המסך אבל הביאו לי אותו אם פיסקל שרוף זה נקודה ירוקה כזאת קטנה זה אומר שזה מסך לא תקין הם שלחו לי שליח ועוד הפעם עוד שבוע לחכות והיום הביאו לי את המחשב נייד עוד הפעם את פיסקל שרוף הפעם בצד אחר של המסך ובנוסך לזה הם קילקלו לי את הרשת האלחוטית wifi שזה היה טוב לפני שהבאתם לי המחשב חדש רק חודש אצלי ושבועיים רק בתיקונים הם גררו אותי בהתחלה כדי שיעבור שבועיים ואני לא יוכל להחליף ואעכשיו הם אומרים שהפיסקל שרוף זה אני עשיתי או השליח ורשת האלחוטית אולי זה גם אני כי זה יוצא תקין מפה .. למה הם מרמאים אנשים יש להם בעיה שהם קילקלו ולמה מאשימים אותי ואם הם הביאו לי מסך לא תקין הם צריכים להחליף שוב זה לא מעניין אותי יש לי אחריות ועוד רשום בתיקון בנוסף 90 יום אחריות מהמעבדה על חלק שהוחלף.. מה אני יכול לעשות אם הם לא יתקנו לי את המסך המחשב מי שנקה רק בתיקונים למה הם לא מחליפים לי וזהו או שיתקנו טוב ולא ירמו הם מנצלים את זה שזה שירות שליחים וככה מאשימים אותי ואת השליחים שזה לא נריאלי הגיוני

        • עוד תגובה
          שמעון | 17/02/2011 02:06

          קניתי אותו בביג בוקס בילו ב27.12 והוא הוחלף בחנות ב2.1 והלונובו בשבוע שיתקלקל לי הטלפון שלהם לא היה טוב אפילו הם מודים היה עונה הודעה מוקלטת שיש בעיה וזה יסתדר ובגלל זה עבר ה14 יום ממש מאכזב שבועים וחצי הוא רק בתיקונים ומחר שוב באים לקחת ואני ממש כבר חבל קניתי... ממש מתוסכל מהם שירות של לונובו וcpm ממש לא טוב

          • ???
            שמעון | 19/02/2011 23:15

            ???