ביטול עסקה

  • קניתי תיק וברצוני להחזירו האם אני רשאי להחזר כספי
    אמיר | 15/02/2011 20:32

    קניתי לאישתי תיק מתנה , היא לא אהבה את התיק וברצוני לבטל את העסקה ולקבל החזר כספי . בחנות טוענים שהחוק להגנת הצרכן לא כביל לגבי תיקים וארנקים האים נכון הדבר ? יש לציין שלא עברו 24 שעות מרגע הרכישה ולא נעשה כל שימוש בתיק , כתבתי מכתב ו אי מייל לחנות שאם הם לא יבטלו את העסקה אשמור לעצמי את זכויותי לרשות תביעה משפטית . (תיק התיקים)

    • ביטול עסקה
      עו"ד ש. בייזר | 17/02/2011 00:41

      שלום אמיר, אין בתקנות התייחסות לתיקים או ארנקים, אבל - ניתן לבטל עסקה לרכישת טובין הארוז באריזתו המקורית ובלבד שלא נפתחה על-ידי הצרכן. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום