קנס יציאה מהסלולר

  • קנס יציאה מסלולר- חישוב
    רם | 10/02/2011 17:15

    שלום אני לקוח סלקום ורצה להתנתק, אך אני לא יודע כמה קנס אני צריך לשלם. עד סוף חודש נובמבר הייתי בתוכנית אחת כלכוקח עיסקי, ואחריה עברתי לתוכנית אחרת כסטודנט. סה"כ נשארו לי עוד 16 חודשים להתחייבות. דיברתי היום עם נציגה בסלקום, היא אמרה לי שהחישובהוא ממוצע של 3 חשבוניות אחרונות, כלמור של ינואר דצמבר ונובמבר, למרות שהחישוב של נובמבר הוא בהתחיבות הקודמת. אני רק רוצה לציין שלפני חודש דיברתי עם נציגה אחרת והיא אמרה שהחישוב הוא רק על חשבוניות של התוכנית החדשה. תודה

    • קנס יציאה מהסלולר
      עו"ד א. מירוז | 11/02/2011 00:38

      רצוי לדרוש מהם את האסמכתא למה שהם אומרים.

      • תודה ועוד שאלה
        רם | 11/02/2011 15:15

        דיברתי שוב עם נציגה, והיא אמרה שהם לוקחים שלוש חשבוניות אחרונות, אבל רק מחשבוניות של ההתחיבות האחרונה. מה שקרה אצלי, שההתחיבות האחרונה החלה ב 27.11, באותו יום קיבלתי את החשבונית האחרונה של התוכנית הישנה, כלומר זאת של התאריכים 27.10-26.11, והם לוקחים אותה בחשבון, ביחד עם החשבונית של 27.12 ו 27.1 למרות שהיא של התוכנית הישנה. זה נשמע בסדר כי לי זה לא נשמע הגיוני ונציג צריך לחזור אלי, אבל בינתיים זה נשמע נכון? תודה

        • דרך החישוב
          עו"ד א. מירוז | 14/02/2011 11:16

          התשובה תלויה בהוראות ההסכם שלך איתם ובהוראות משררד התקשורת. אם אין לך אותם, תבקש מהם (בכתב בדואר רשום).