מי ישיב את התשלום בגין הזיכוי?

  • זיכוי בחנות טירת הצעצועים
    קרן | 10/02/2011 16:03

    שלוםקיבלנו מתנה שנקנתה בחנות טירת הצעצועים מכיוון שקיבלנו את אותה המתנה כפול 3 החלטנו להחליפה משלא מצאנו משהו אטרקיטיבי באותו הרגע החלטנו לקחת זיכוי לפני שתם הזיכוי שתוקפו חצי שנה ניסינו לאתר את החנות וזו לא קיימת מה אפשר לעשות בכדי לקבל תמורה חזרה זה זיכוי בשווי 300 ש"ח מה גם מי שרכש את המתנה בעבור ביתנו הם ההורים כך שבכלל חבל לנו שכספם ייזרק.מאיפה מתחילים טלפונים שלהם מנותקים ובאינטרנט לא הצלחנו להשיג מידע לגביי בעלי הרשת.

    • מי ישיב את התשלום בגין הזיכוי?
      עו"ד א. מירוז | 11/02/2011 00:36

      זו בעיה. ככלל (אלא אם מדובר על חברה בע"מ) בעלי החנות צריכים להשיב לכם את הכסף או את תמורתו. מאידך, כל עוד שאינכם יכולים לאתר אותם, לא ניתן לעשות מאומה. לנוכח הסכום, אני בספק רב אם כדאי לכם להשקיע בכך תשומות.

      • עו"ד מירוז אתה לא תאמין אבל...
        קרן | 13/02/2011 12:03

        קצת יצירתיות עזרה לי באמת לא הצלחתי לאתר ברשם החברות את השם טירת הצעצועים אבל על הזיכוי היה ח.פ וברשם החברות זה נתן תוצאה שבכלל שם החברה הוא מחסני צעצועים שלם וקח בע"מ עוד קצת חיפוש באינטרנט עפ"י השם הנ"ל מצאתי כתובת וטל' שלהם עכשיו אני רק צריכה לוודא שזה אותו ח.פ ובעצם זה אותם בעלים. נכון?השאלה באיזה דרך כיצד לדרוש את התמורה לזיכוי אם זה אותם בעלים. אודה לעצתך מבטיחה לעדכן למרות שזהו סכום קטן אני מאמינה שעם קצת יצירתיות ונחישות ומבלי (אולי לערב גורם משפטי) אני אצליח והלוואי שעוד הרבה כמוני יראו את הסיפור הזה וילחמו על מה שמגיע להם למרות שזה יחסית כסף קטן.רוב תודות ממתינה לתשובה.

        • השבה
          עו"ד א. מירוז | 14/02/2011 11:18

          מצי שתפני אליהם ותצייני את הסמכתאות. יתכן שבכך תיפתר הבעיה ולא תידרשי לצעדים נוספים.