תביעה נגד בזק

  • האם יש עילה לתביעת חברת "בזק"?
    נאבסו הנא | 01/02/2011 15:16

    מיום שלישי- 4.1.11 אין לי קו אינטרנט ולא טלפון. אני אדם שמתעסק באופן יומי באינטרנט. אישתי גם מדריכת תקשוב שמתעסקת תמיד עם האינטרנט לעבודתה וכמוכן לקשר יומי עם שאר המורות שהיא עובדת איתן. מיום שלישי, לא היה ביכולתנו לעסוק בעניינים שלנו בגללם. ביום שלישי בסביבות השעה חמש וחצי- שש, התקשרתי לשרות לקוחות שיסדרו לי! הנציג הבטיח שביום חמישי יגיע ב-ט-ו-ח טכנאי שיסדר הכל. אפילו אמר שיש סיכוי שיגיע ביום למחרת- רביעי. הנציג הבטיח שיצור איתי קשר טלפוני לוודא על בוא הטכנאי ושיברר אם הכל הסתדר. הוא לא התקשר כמובן ולא היה טכנאי! לבטח ניתן לשמוע הכל כשיבדקו במחשב! הרי הם מקליטים הכל! שוב ביום חמישי התקשרתי... משעה ארבע וחצי עד חמש וחצי ישבתי בטלפון- מחכה ששרות הלקוחות יענו לי. תמיד המנגינה התנגנה ברקע... אבל כמובן... לפי מספר הטלפון שלי.. הם כבר ידעו! בקו הטלפון השני... אשתי התקשרה- בזמן שאני עוד המתנתי... והקישה כאילו היא רוצה להתחבר לאינטרנט. אחרי 2 דקות ענתה לה הנציגה. אישתי אמרה לה על העניין.. שבקו השני עודני ממתין... והסבירה לה שתעביר אותה מיד לשרות התיקונים... ושלא יתנו לה להמתין יותר... כי הנושא דחוף! אכן היא העבירה לנציג שרות והמשכתי איתו את השיחה... אחרי דקת שיחה, הוא ביקש שאמתין "רגע" שיבדוק כמה עניינים... ה"רגע" נמשך עוד רבע שעה... התרגזתי וניתקתי! (כל הזמן השיר שמתנגן אומר... בזק... הכי זול והכי טוב בבית... איך אפשר להתקשר כשאין קו טלפון... איך אפשר להתחבר לאינטרנט כשאין קו בכלל... ואיך אפשר להשאר איתם.. כשזה היחס שאני מקבל כלקוח שלהם? הגזימו מאד ביחס המזלזל שלהם... כחברה שמתגאה שיש לה "מליון" לקוחות בפרסומות... אינם ראויים אפילו לזמן שהעברתי בהמתנה שיענו לי ושתתיחסו אלי!) העניין המשיך ככה- בלי אינטרנט וקו במשך שבועיים- התרגזתי- ביקשתי שינתקו אותי- ולפי החוזה שלי רשום שאיני מחוייב לשלם דמי התנתקות- כי הגשתי בקשה ב- 17 לינואר- שזה תקף לפי החוזה. והתחברתי מחדש דרך הוט. אחרי כמה ימים התקשרו אלי לשאול למה התנתקתי. אמרתי להם שלא חזרו אלי גם בטלפון- כפי שהבטיחו- פעמיים ושהייתי צריך אינטרנט בדחיפות לצורכי אישתי. בסוף אמרו לי שישאירו את קו הטלפון ואמרתי שאת האינרטנט אני כבר לא רוצה- כבר מחובר להוט. אחרי שלושה ימים בלבד- היה לי קו טלפון... עכשיו- קיבלתי מכתב- שאני מחוייב לשלם דמי התנתקות 200 ש"ח- למרות שרשום שאיני חייב דרך החוזה. התקשרתי שוב היום להסביר להם- בתשע וחצי בבוקר- אחרי המון המתנות והעברות- שוב אמרו שיחזרו אלי- וכמובן שעוד לא חזרו. היחס שלהם מאד מזלזל- לא חוזרים אלי כמו שאומרים- ועוד מחייבים אותי לשלם למרות שאיני חייב. שאלתי- האם יש לי עילה לתבוע אותם?

    • תביעה נגד בזק
      עו"ד ש. בייזר | 01/02/2011 22:55

      שלום רב, איזו נזקים בכוונתך לתבוע ? האם נגרמו לך נזקים בגין הניתוק הארוך ? אם כן אני סבור כי באפשרותך לתבוע אותה. ניתן גם לתבוע פיצוי בגין עוגמת נפש והשחתת זמן. אם כי תביעה המבוססת רק על נזק זה לא הייתי מגיש. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • תשובה לתגובתך
        נאבסו הנא | 02/02/2011 07:07

        שלום לך ותודה על התגובה: עקרונית- במהלך ה"כמעט" שנה שהייתי מחובר היו לי הרבה תקלות טכניות. הייתי מתקשר ואמרו לי שתיקנו ומסתבר לא תיקנו אף פעם. מתברר שיש הרבה המחוברים בשכונה- ואני הייתי בקושי האחרון שהיה לו מקום, היו תקלות בגלל הארגז שלהם, ולמרות שהיו חייבים לתקן, ואמרו שתיקנו- לא עשו זאת. אפילו- אחרי כל השיחות שלי איתם- המשיכו לשכנע שתיקנו- ו"בזכות" זה השאירו לי את קו הטלפון- אבל כמו שרשמתי, גם קו טלפון לא היה כמו שצריך, וחייבו גם על אחזקת טלפון. מה שכן- כמו שאמרת, הרבה עוגמת נפש ומישכות שיחות. תודה