יו שכחתי סליחה,האם ניתן לתבוע שוב בעתיד.?

  • תבעתי והנתבע מציע פשרה-איך מבטלים והאם עולה כסף?
    אורלי עדי | 30/01/2011 09:37

     הנתבע צלצל ורוצה להתפשר-שאני אקבל את כספי (עלות המוצר) והפסד יום עבודה פלוס אגרת פתיחת תיק,הוא מוכן לקחת את המוצר ממני ולרשום לי צ'ק,האם עליי לבטל את התביעה מול ביה"ד לת.קטנות,לבד? או שגם הוא מצטרף וכמה אם בכלל עולה לבטל תביעה? המועד במרץ.תודה תודה תודה.

    • יו שכחתי סליחה,האם ניתן לתבוע שוב בעתיד.?
      אורלי | 30/01/2011 09:46

      במידה  ולא יקיים את הפשרה או אם הצ'ק יתגלה ללא כיסוי? וכד? האם אוכל להגיש שוב אותה תביעה באותו נושא?תודה

    • יו שכחתי סליחה,האם ניתן לתבוע שוב בעתיד.?
      אורלי | 30/01/2011 09:46

      במידה  ולא יקיים את הפשרה או אם הצ'ק יתגלה ללא כיסוי? וכד? האם אוכל להגיש שוב אותה תביעה באותו נושא?תודה

      • מחיקת תביעה
        עו"ד א. אהרונוב | 30/01/2011 12:34

        אורלי שלום, ניתן לנסח הסכם פשרה ולהתנות את הסכמתך לפשרה בפירעון הצ'ק. לאחר שהצ'ק יפרע, יש לשלוח הודעה לביהמ"ש על סיום העניין בפשרה ולבקש ממנו ליתן לפשרה תוקף של פס"ד. העניין לא כרוך בעלות נוספת. אם הצ'ק יחזור, תוכלי לפנות ישר להוצאה לפועל ולא תזדקקי לביהמ"ש, ואולם, אם ניתן להתנות את תוקף הפשרה בפירעון הצ'ק, הרי שהדבר עדיף.