שלום אלכס

  • החזר בגין קנס שגוי
    אלכס | 18/01/2011 21:17

    שלום!במהלך חודש אוקטובר התנתקתי מחברת הוט לאחר תום תקופת התחייבות. בחיוב האחרון שלהם הם חייבו אותי על 400 שח בגין החזר שווי ההטבה. יצרתי איתם קשר ב 1.11 והם אמרו לי שהנושא ייבדק ויחזרו אליי.לאחר שלא חזרו אליי יצרתי איתם קשר ב 8.11 והנציגה אמרה לי שאכן נעשתה טעות על ידם ושאני אקבל את  החזר לכרטיס אשראי שלי ששוה לסכום שנגבה ממני בטעות.כאשר ראיתי במהלך חודש דצמבר שהזיכוי עדיין לא נכנס לכרטיס אשראי יצרתי שוב קשר עם הוט ושם נאמר לי שהזיכוי אמור להיכנס תוך 40 ימי עבודה מהיום הראשון בו יצרתי איתם קשר.אתמול לאחר שראיתי שהזיכוי עדיין לא נכנס לכרטיס אשראי שוב יצרתי איתם קשר (עברו כבר יותר מ 40 ימי עבודה) ונאמר לי שהנושא נמצא בחתימות.יש לי את כל האישורים על ההתנתקות שנעשתה לאחר תום תקופת התחייבות ובנוסף מספרי פניות של שיחות טלפון עם הנציגים מהוט ושאלתי היא האם אני יכול לתבוע אותם בתביעות קטנות והאם אני יכול לתבוע אותם על עיכוב של החזר כספי ואם כן באיזה סכום מדובר?תודה!

    • שלום אלכס
      HOT פניות הציבור | 19/01/2011 13:52

      שלום אלכס,ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג יחזור אליך. לשם כך, אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (2280937), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.בברכה,HOT פניות הציבור

    • החזר שלא הגיע
      עו"ד ש. בייזר | 19/01/2011 17:48

      שלום אלכס. די חוצפה מה שאתה כותב. כמובן שאתה יכול לתבוע אותם. תוסיף לתביעה גם ריבית הצמדה. כמו כן תבקש לקבל פיצוי עבור עוגמת נפש ופיצוי בגין השחתת זמנך.אל תגזים בסכום. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום