תביעה קטנה

  • מניקוריסטית שמה לק שלא יורד ומתעלמת ממני
    דורי | 17/01/2011 09:34

    3 שנים אני לקוחה שלה, קבועה, נאמנה, משלמת בזמן. שמה לי לק חדש של חברת קסטרו לפני כשלושה שבועות ומאז הוא לא יורד, היא נסעה לחופשה ואני הלכתי לשתי מניקוריסטיות אחרות ושתיהן לא יכולות להוריד את הלק בדרך המקובלת(באציטון), הציפורניים הן שלי ולא מלאכותיות וכעת עלי להוריד את הלק בדרכים אחרות של שיוף בעזרת כלים לציפורן מלאכותית או אלוהים יודע מה. רציתי שהיא תיקח אחריות ותשלם עבור הטיפול הזה, זה לא סתם להוריד לק ולשים מה שיכולתי לעשות בבית לבד, זה ללכת לטיפול מניקור ולשלם לא מעט כסף, אלוהים יודע מה זה הלק הזה ואולי בכלל המוצר פגום, היא לא עונה לי, לא מתייחסת לSMSים הרבים ששלחתי, מסננת אותי ומנתקת לי, רק רציתי שתיקח אחריות כספית על הטיפול ושתעשה זאת בעצמה אפילו אבל היא מתנערת ממני לחלוטין, ביקשתי רק שתסמס לי היכן קנתה את הלק כי חברת קסטרו לא מעוניינת לעזור מאחר ואין לי מידע היכן נרכש הלק אבל היא פשוט לא עונה לי, איזה בזיון, ציפורניי גדלו ואני נראית כמו פרוצה כשחצי הציפורן לא צבועה, אני בתקופה של ראיונות עבודה ואני לא יכולה ללכת ככה, מי ישלם עבור העוול הזה שהיא עשתה לי, איך אדע אם הלק פגום ובעוד חודש יופיעו תופעות על ציפורניי, התעלמותה של מישהי שהייתי לקוחה שלה 3 שנים היא פגיעה משמעותית ברגשות ובסופו של דבר גם בכיסי מאחר וכל מה שרציתי הוא להוריד את הלק לבד בבית ולשים חדש וכעת עלי לעבור טיפול.- מה אני עושה עורכי דין יקרים ?

    • תביעה קטנה
      עו"ד א. אהרונוב | 17/01/2011 11:13

      דורי שלום, ניתן להגיש נגדה תביעה קטנה, ואולם קשה להעריך את סיכוייה מבלי לשמוע את טענות המניקוריסטית.

      • תודה לך מקרב לב אבל היא פשוט לא עונה
        דורי | 17/01/2011 16:21

        איך אוכל לדעת מה היא מרגישה ומה קרה אם היא לא עונה לי אולי נפגעה מכך שהלכתי למניקורסיטית אחרת אבל היא לא היתה בעיר זה פשוט הזוי בחיי, אני מניחה שאצטרך להגיש תביעה קטנה ואולי אז אוכל לדעת מדוע היא מתעלמת מלקוחה שהיא מכירה כבר הרבה זמן. מעולם לא רבנו או התווכחנו, תמיד שילמתי, קפה, חיוך,שיחת נשים ולא מעבר, אין חברות ומעולם לא היתה כך שאני באמת שרוייה בחשיכה. האם תוכל להחזיר לי מייל פרטי על תהליך של מכתב עורך דין לפני תביעה שכזו וכמה זה עולה. דורי