עסקה בע"פ ובכתב

  • עסקה עם פלאפון עסקי..
    אביחי | 07/01/2011 16:25

     טוב אז ככה.. לפני 4 5 חודשים ככה אני ואחותי באנו לפלאפון בשביל לעבור מסלקום. הפקיד בקבלה זה מישהו שאני מכיר מהתיכון הוא אמר לי שהוא יכול לקבן אותי והוא מכיר מישהו שיכול לעשות אותי עסקי למרות שאין לי ולאחותי שום עסק. חיכינו איזה חצי שעה עד שבא אלינו בחור שנראה רציני לקח אותנו לחדר נפרד הסביר לנו על מסלולים ומכשירים.. כמובן שהכל נראה ממש טוב והסכמנו לעשות את העסקה.. לא חתמנו על כלום באותו יום. העסקה הייתה 320 שקל כולל דקות אס אמ אסים GPS וכל מיני שטויות.. שזה כתוב לי אפילו על דף שהוא כתב לנו.. אחרי זה בנוסף הוא אמר לנו שהוא יביא לנו מתנה NETSTICK (שזה USB לאינטרנט) טוב אחרי יומיים הביאו לנו את המכשירים עד הבית והכל נראה טוב ויפהכעבור חודש בחשבונית הראשונה הופיע סכום של איזה 500 שקל לי ולאחותי התקשרנו אליו והוא אמר לנו שחרגנו בשיחות וכאלהכעבור עוד חודש אותו סיפור ולא חרגנו בשום דבר הפעם כי וידאנו את זה בחשבוניות ראיתי שאנחנו משלמים 91 שקל על ה NETSTICK ועוד חיובים שלא אמורים להיות שם . הגענו לפלאפון  והסתבר שאותו ליאור שעשה איתנו את העסקה פוטר מהחברה(מסתבר שאנחנו לא היחידים שהוא עשה להם את זה) ושאנחנו צריכים לדבר עם המנהל שלו כי הם לא יכולים לעשות כלום עם העניין הזה כי אנחנו לקוחות עיסקיים.לקח זמן אבל השגנו את המנהל שלו שבא אלינו הביתה והוריד לנו פה ושם דברים כדי שהחשבונית שלו תהיה תואמת לדף הזה שהוא כתב לנו 320 שקל על הכל קיצר כיסוי תחת.. הבעיה העיקרית שלי שלא כתוב לי בדף שה NETSTICK חינם והם אומרים לי שהתחייבתי לזה 3 שנים ואין באפשרותם לעשות כלום !עכשיו אני שואל אני ואחותי בני 24 26 שני סטונדטים שאין להם שום עסק ושום כלום שפשוט בא בן אדם ועבד עליהם.. אני כבר כמה חודשים משלם להם יותר מ500 שקל כל חודש שממש אין לי לשלםםםם להם!! זה משגע אותי שפשוט הם לא שמים עלינו..האם אני יכול לתבוע אותם על כל העוגמת נפש הזאת וכל העבודה בעיניים הזאת שעשו לנו?? ועל זה שאני בכלל לא לקוח עיסקי ?ועל זה שאמרו לי שזה מתנה למרות שלא כתוב לי את זה בשום מקום? דרך אגב גם אני וגם אחותי לא חתמנו להם על שום דבר !!!סליחה אם כתבתי יותר מידי ושיגעתי אותכם.. פשוט אני נסער מאוד מעצבן אותי שהם פשוט לא מתייחסים אלי..אני מודה לכם אם תוכלו לעזור ליאביחי

    • עסקה בע"פ ובכתב
      עו"ד א. מירוז | 08/01/2011 23:39

      לגבי החלק של העסקה שיש לכם עליה מסמך בכתב, הוא גובר. לגבי הנטסטיק שהיה בע"פ, אתם זכאים להחזיר אותו בלי שום התחייבות. אם החברה טוענת שהתחייבתם עליה להוכיח א טענתה ומה היה תנאי ההתחייבות. אתם לא צריכים להוכיח שלא התחייבתם. בהצלחה.