מחשב שהתקלקל

  • בעיות רבות במחשב נייד חדש
    נטלי | 29/12/2010 14:33

    שלום רב, רכשתי מחשב של דל בחנות באג. מספר ימים לאחר הקנייה המחשב לא עבד כלל יותר. יצרתי קשר עם השירות הטכני של דל והם רצו לתקן אותו אמרו שהלך לו הלוח אם ושהוא באחריות ולכן הם יתקנו לי אותו, מנגד אני לא הייתי מעוניינת במחשב מתוקן חדש אלא רציתי באמת להנות ממחשב חדש כמו שמגיע לי. לאחר שבועיים שבהם רבתי גם עם באג וגם עם דל וכל אחד מהם שיקר לי והפיל את האחריות על השני הוחלף המחשב. חשבתי שבכך ייגמר הסיפור אבל לא! כעבור מספר ימים יצאה לי אות מהמקלדת, שוב פעם התקשרתי לחברת דל לשירות הלקוחות והם שלחו טנאי שהחליף לי את המקלדת. חודשיים וחצי לאחר תקלה זו המחשב פשוט שווק חיים ומסתבר שהפעם הלך לו ההארד דיסק... הגיע טכנאי של חברת יעל שהיא החברה שמספקת להם שירותים טכניים בארץ ואיך שהוא נכנס לדירתי ישר הוא אמר לי "נכון שקנית את המחשב בארבעה חודשים האחרונים"? אני הייתי בשוק מדבריו לפיהם הוא החליף כבר שלושה הארד דיסקים למחשב כמו שלי ביומיים האחרונים ויש איזה פגם בהארד דיסקים שהם השתמשו בהם. אני פניתי שוב לבאג ושוב לדל ומדובר באמת בעשרות רבות של שיחות התכתבויות במייל שבהם אני מבקשת שיחליפו לי לגמרי את הדגם של המחשב הזה כי הוא פשוט מחשב לא טוב! אני כולה רכשתי אותו לפני פחות מארבעה חודשים וכבר הוא הלך לגמרי פעמיים ועוד פעם אחת המקלדת שלו וכל פעם אני צרכה להתחיל את הכל מהתחלה כי המחשב חוזר מאו]ס בלי אף תוכנה שכולן עולות כסף רב ולוקחות שעות רבות להתקין אותם וכמו כן כל פעם שהמחשב מתקלקל זה עולה לי בשבוע של חוסר אונים מאחר והמחשב שלי הוא לא למשחק אלא לעבודה ולימודים. מה ביכולתי לעשות כנגדם? האם יש לי איזשהו כלי משפטי כנגדם?

    • מחשב שהתקלקל
      עו"ד ש. בייזר | 29/12/2010 20:58

      שלום נטלי, לאור התקלות החוזרות והנשנות נראה לי שאפשר להודיע לבאג שאת מבטלת את העסקה, מחזירה להם את המחשב ומבקשת לקבל את כספך בחזרה או לחילופין מבקשת לקבל מחשב חדש לחלוטין. במידה והם לא יענו לדרישותייך את יכולה להגיש תביעה. בהצלחה. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • בעיות חוזרות ונשנות במחשב נייד
        נטלי | 30/12/2010 12:35

        היי שי קודם כל תודה רבה על תשובתך היא עזרה המון. שאלתי היא האם אני יכולה לבטל את עסקת האשראי של חברת באג אחרי כמעט ארבעה חודשים? תודה רבה