היי נעמה,

  • התנתקות לאחר הטעייה של ספקית אינטרנט 012
    נעמה | 28/12/2010 12:34

    שלום, לפני כ-4 חודשים ביקשנו לשדרג דרך 012 מ-1.5 מגה ל-8 מגה, התשתית הינה של בזק אבל כל ההתקשרות הייתה מול 012, והם אמרו שהם מסדירים את העניין מול בזק. לאחר שהרגשנו כי אין הבדל במהירות הגלישה התחלנו לברר את העניין - והתגלה כי באזור מגורינו התשתית לא איפשרה את השדרוג ואחרי הרבה שיחות (012 מפנים אותנו לבזק ולהיפך) 012 הודו בטעות (כמובן שלא זיכו אותנו על חודש החיוב) והורידו את החבילה ל-2.5 מגה. טסנו לחו"ל לחודשיים וכשחזרנו גילינו שבזק לא עדכנו ואנחנו עדיין מקבלים 1.5 אך ב-012 מחייבים אותנו על 2.5 מאז בחודש האחרון אנחנו רודפים אחרי 012. 012 לא מוכנים לנתק אותנו, אנשי התמיכה לא מצליחים לעזור וכל פעם מעבירים אותנו לנציג "בכיר" יותר, כשכל פעם הם דורשים 48 שעות לחזור אלינו, ואם במקרה אנחנו מפספסים את השיחה אז זה נגרר עוד כמה ימים. כך למשל אנחנו מחכים כבר שבוע וחצי לשיחת טלפון שהייתה אמורה להגיע ביום ראשון (אנחנו ביום שלישי יותר משבוע אחר כך). אחד הנציגים אפילו אמר לנו שהוא "רואה שעשו איתנו עוול", "שנעשו טעויות על גבי טעויות", "שהוא לוקח אחריות" ועוד ועוד קשקושים. הם לא מוכנים לנתק אותנו כי הם אומרים שזו תהיה הפרת התחייבות למרות שבבירור הפרת ההתחייבות הייתה קודם מצידם. יש דרך חוקית פשוט להתנתק? תודה מראש!

    • היי נעמה,
      גולן 012Smile | 28/12/2010 15:07

      צר לי לקרוא על הרגשתך. חשוב מאוד לציין שבמקרים בהם התשתית אינה מאפשרת קיומה של מהירות גבוהה, אין זה תלוי בנו. חברת 012Smile מסוגלת לספק כל מהירות, אך לעתים קיימות מגבלות פיזיות שלא מאפשרות לקבל בפועל את המהירות, וזה כפי שציינת- דבר שמציינים מחברת התשתית. במצב רגיל כל שצריך זה ליצור עימנו קשר ולדווח שנאמר בחברת התשתית שלא ניתן לקבל את מהירות X ואנחנו מבחינתנו נשנה את החבילה לזו הרצוייה (ושמתאפשרת). צר לי לקרוא שלא כך קרה.בכל מקרה אשמח לראות אותך נשארת איתנו ובמהירות שמתאפשרת עבורך.מאחר ואינני מכיר את פרטי המקרה, שלחי לי למייל talk2us@012.net את שם המשתמש או ת.ז. שרשומים במנוי ואצור עימך קשר בהקדם למתן פתרון איכותי ולשביעות רצונך.גולן.

    • 012
      עו"ד ש. בייזר | 28/12/2010 17:38

      שלום נעמה, עושה הרושם שמיצית את כל ההליכים ועלייך להגיש תביעה קטנה בה את מבקשת השבה של כל הכספים אשר שילמת ופיצוי עבור עוגמת נפש. כמו כן עלייך לבקש מבית המשפט להורות על 012 לנתק אותך מהשירות היקר. עם זאת, אפשר לחכות ולראות אם נציג החברה שפנה אלייך דרך הפורום שלנו עשוי לסייע לך. אולי מכא תצמח הישועה. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום