נעל שגרמה לנזק

  • שאלה חשובה
    אורנה | 26/12/2010 23:47

    שלום רב. בקיץ האחרון רכשתי נעליים מחנות מוכרת באזור המרכז. נעלתי אותם במשך יום אחד, ולאחר כמה ימים החלק האחורי של הנעל השתפשף ברגל שלי ונגרמה לי שלפוחית בחלק האוחרי של הרגל למטה. עברו עוד כמה ימים, והרגל התנפחה מאוד, נהייתה אדומה (דומה לרגל של פיל) ולא יכולתי לדרוך על הרגל. הרופא בקופת החולים נתן לי אנטיביוטיקה, אך כשזה לא עזר לי - הפנה אותי למיון. במיון אשפזו אותי בטענה שנהיה לי זיהום ברגל בעקבות הנעל (וכמובן שבתקופה זו לא יכולתי לדרוך על הרגל והלכתי בעזרת קביים). כמו כן יש לציין שדבר זה פגע בכושר עבודתי ושבוע וחצי הייתי במחלה. הלכתי ארבע פעמים לחנות ממנה קניתי את הנעל בבקשה להפנות אותי לחברה שיצרה את הנעל - אך חנות זו מתחמקת ממני שוב ושוב (אומרים לי להשאיר טלפון ומבטיחים לחזור אלי למחרת בבוקר אך בפועל הם לא מתקשרים). את מי כדאי לתבוע פה?

    • נעל שגרמה לנזק
      עו"ד א. אהרונוב | 27/12/2010 18:25

      אורנה שלום, ניתן לתבוע את בעלי החנות והחברה היצרנית יחד ולחוד. חשוב לתמוך את התביעה בחוות דעת מקצועית שתעיד שהנזק לרגל נגרם עקב הנעל ולא בגלל בעיה אחרת.