חוקר פרטי

  • תביעת חוקר פרטי
    רעות | 20/12/2010 21:13

    אני מעוניינת לדעת אם ישנה עילה לתביעה במקרה הבא: חוקר פרטי ששכרתי שאינו מעביר לי דוח סיכום על עבודתו ומתחמק מכך בתואנות שונות כך שאין לי אפשרות לדעת אם עבד בכלל

    • חוקר פרטי
      עו"ד שי בייזר | 21/12/2010 16:44

      שלום רעות, את לא כותבת אם שילמת לחוקר או לא ואילו נזקים נגרמו לך. ככלל, במידה והחוקר מפר את הסיכום בינכם (אפילו עדיין לא שילמת) קמה לך זכות לתבוע את נזקייך (את הנזקים יש להוכיח בבית משפט).

      • המשך
        רעות | 21/12/2010 20:40

        שילמתי סכום של כמה אלפי שקלים ביום תחילת העבודה. קשה להעריך את הנזק, גם אם היה דוח, הוא לא היה כולל הוכחות לביצוע עבירה כי לדבריו לא בוצעה עבירה זו. אני תוהה על המצב הפשוט בו שילמתי כסף ולא קיבלתי תמורה.

        • חוקר פרטי
          עו"ד שי בייזר | 21/12/2010 21:22

          שוב שלום, תפני אליו בכתב ובקשי ממנו להבין כיצד הוא מילא את חלקו בהסכם ואיזה פעולות חקירה הוא נקט, וכמובן, בקשי לקבל דו"ח. במידה ולא תקבלי תשובה שמספקת אותך יהיה באפשרותך להגיש נגדו תביעה. יכול מאוד להיות שיהיה לך קושי להוכיח שהוא לא עשה כלום, אבל אם הוא לא יתייחס לפנייה שלך אז זה עשוי לפעול לחובתו ולסייע לך בתביעה. בהצלחה