תביעה נגד פסיכולוג

  • תהליך
    מורן | 12/12/2010 16:17

    אם ברצוני לתבוע פסיכולוג על שקטע טיפול: 1)האם אוכל לתבוע על מספר חודשים קודמים מתוך השנה שהטיפול נמשך? בהנחה שניתן להוכיח חוסר אתיות, 2)האם צריך לבוא עם החלטה של וועדת אתיקה מקצועית או שבית משפט יכול לפסוק החזר משיקוליו שלו? מה משך ההמתנה לדיון בדר"כ? 3)אם ,כדי לזרז תהליך, לפנות למשפט,ואח"כ להוסיף לתיק החלטה כזו? תודה

    • תביעה נגד פסיכולוג
      עו"ד א. אהרונוב | 12/12/2010 22:52

      ערב טוב מורן, ניתן לתבוע פסיכולוג, ככל בעל מקצוע, על נזקים שנגרמו לך עקב הטיפול. על מנת לזכות בתביעה יש צורך לשכנע את ביהמ"ש שאכן נגרמו לך נזקים ולכן יש להגיש את התביעה עם ראיות לנזק, ככל שניתן.