ביטול חוזה

  • נציג מכירות שהגיע ללא הזמנה
    לילי | 09/12/2010 12:05

    לפני שנה הגיע נציג של חברת אנוש חברה ללחצני מצןקה לבית הוריי אני רוצה להדגיש כי הוא הגיע ללא שהוזמן ע"י הוריי , אגיד רק שתקופה ארוכה הוריי היו מנויים בחברה אחרת , אותו נציג של חברת אנוש פירק את לחצן המצוקה של החברה האחרת ושם במקומו את לחצן המצוקה שלהם , אבי חתם לו על חוזה ועל הוראת לקחת כסף מהחשבון שלו ,לפני חודשיים צילצלו מהגבייה של אותה החברה ואמרו כי לא נלקח מחשבון אבי כסף כלל ונוצר חוב של 400 ש"ח { אין לי מושג למה צילצלו רק עכשיו לאחרא חצי שנה } לפני מספר ימים התקשרתי לחברה כדי לבטל את המנוי ונאמר לי עד שלא יוסדר החוב זה לא אפשרי ואני חוששת שתהי הצטברות חוב האם ניתן לבטל את החוב הנ"ל בטענה שהגיעו לבית הוןריי ללא הודעה מוקדמת ?

    • ביטול חוזה
      עו"ד א. מירוז | 09/12/2010 20:39

      בהנחה שהורייך הם אנשים צלולים בדעתם, לא ניתן לבטל חוזה, רק מהסיבה שנציג המכירות הגיע ללא הזמנה והואייך החליטו לקבל איתו. ניתן לבטל אם היתה הטעיה. בכל מקרה, לא ניתן להתנות את הפסקת השירות (בהנחה שלפי החוזה, ניתן לנתק) בתשלום חוב שנוי במחלוקת. בהצלחה.