ביצוע חיוב ללא בקשה

  • שאלה..אודה לתשובה..
    אביב | 06/12/2010 15:51

    אני לקוח של סלקום בשנה וחצי האחרונות..לפני כשנה לערך קיבלתי טלפון ממקום עבודתי ומכאן שפשוט כיביתי את מספר הפלא הפרטי שלי והתחלתי לעבוד עם המכשיר מהעבודה.. מיותר לציין שבמשך שנה שלמה שילמתי את דמי המנוי החודשיים וזאת חרף העובדה שהפלא סגור ולא פעיל בכלל! בשיחה טלפונית עם סלקום נאמר לי שמופיע להם שלפני כחודשיים עידכנתי איתם חבילה בה דמי המנוי שלי אף מתייקרים יותר.. מששאלתי מי עידכן איך ומתי? נאמר לי שבשיחה טלפונית איתי אישרתי את ההצטרפות..משעדכניתי את הנציגה שהטלפון כבוי כבר קרוב לשנה היא עדיין התעקשה שמדובר בשיחת צירוף שאני ביצעתי.. לאחר אין ספור שעות של ייאוש ועצבים..אחד ממנהלי השירות במוקד חזר אליי עם תשובה לפיה:"אין באמת שיחה ובוא אני מייד מחזיר את המצב לקדמתו.."..השאלה היא האם לא מדובר פה על גניבה שמהווה הפרה חוזה בסיסית? האם בעקבות כל הסאגה אני יכול להתנתק מסלקום ולא לשלם את התחייבות הכספית(הקנס)? האם אני יכול להתלונן במשטרה? מרגיש ממש חוסר אונים כנגד כל "הנהלים" "ואני מצטער-אבל ככה זה עובד אצלנו..ואין מה לעשות.." תודות למשיב!! חשוב לי לציין שמנהל השירות לא הכחיש את העובדה שצורפתי בדרך הזו..שכאמור בעיני היא לא חוקית..

    • ביצוע חיוב ללא בקשה
      עו"ד א. אהרונוב | 07/12/2010 01:48

      ערב טוב אביב, הדרך הטובה בעיני היא לשוחח שוב עם גורם בחברה שיודה ב'טעות' ולהקליט את השיחה. לאחר מכן, לתבוע את החברה ולדרוש פיצוי משמעותי (ואולי אף לשקול תביעה בהיקף משמעותי).