אותה הבעיה

  • חיוב על גלישה באינטרנט בזמן שהייה בחו"ל
    michal | 29/11/2010 13:42

    יש לי אייפון שאיתו טסתי לחו"ל. כשהגעתי לחו"ל קיבלתי הודעה שאם ברצוני לצרוך שירותי תקשורת בחו"ל מומלץ לרכוש חבילת גלישה לחו"ל. משום שלא היה בכוונתי לגלוש לא התקשרתי לחברה. לאחר חזרתי ארצה גיליתי חיוב על סך 486 שקלים. התקשרתי לחברה ונענתי שהחיוב הוא בגין גלישה באינטרנט בזמן שהייה בחו"ל. בשיחתי עם נציגת החברה, הבהרתי שלא גלשתי אפילו רגע אחד בטלפון. להפתעתי, היא אמרה לי שמשום שיש לי אייפון שירות המייל מסתנכרן באופן אוטומטי ועל כך החיוב. לא היתה כל אינדיקציה על כך שמיילים חדשים נתקבלו. לטענת הנציגה עליי היה להתקשר לחברה ולרכוש חבילת גלישה או לקבל הוראות כיצד לנטרל את הגלישה האוטומטית. לאחר שיחות עם מוקדנית ומנהל בפלאפון הוצעה לי הנחה בסך 20%. האם יש מקום לתבוע בתביעות קטנות? בתור משתמשת לא היה לי מושג שגלישה מתבצעת גם בלי ידיעתי.תודה

    • אותה הבעיה
      יעל | 29/11/2010 14:47

      היתה לי בדיוק את אותה הבעיה וסכום דומה. הגענו לפשרה של 50% השתתפות לבסוף (המון שיחות עם המוקד).בהצלחה.

    • חיוב על גלישה ללא ידיעה
      עו"ד א. אהרונוב | 29/11/2010 16:54

      ערב טוב מיכל, בנסיבות שתיארת אני סבור שעליך לדחות את הצעת הפשרה, לתבוע את החברה ולדרוש פיצוי משמעותי.

      • שאלה בהמשך לתשובתך
        michal | 02/12/2010 14:01

        תודה על תשובתך.מנהל מפלאפון התקשר והציע לי הנחה של 50%. אם אני לא מקבלת את ההצעה, מה עלי לעשות כעת? לתבוע בתביעות קטנות?תודה