אפשרויות התביעה

  • סלקום- מסע תלאות שמסרב להיפסק
    יהודה | 25/11/2010 21:05

    שלום רב הסיפור שלי מתחיל במרץ השנה (וטרם הסתיים) באובדן אנשי קשר מהטלפון או ליין מול המוקדנית נמשך בנסיונות שחזור כושלים במהלך שבועיים מנהלי מחלקות שונים איתם הייתי בקשר מודים שאכן "נגרם לך נזק אדיר" במקביל אני עוסק בעבודה סזיפית לאיסוף אנשי הקשר מחשבוניות, טלפונים ומה לא.. בהתחלה ההצעה שלהם הייתה כל מכשיר שתבחר בסלקום, אך אח'כ צומצמה ל 3 מכשירים באוגוסט אני מקבל פיצוי של מכשיר N86 "חינם" אך לא לפני שאחתום על תכנית ל 36 חודשים כאשר התכנית המקורית שלי מסתיימת בתחילת 2011 אחרי כשבועיים מסתבר לי שההתחיבות חלה על כל המנויים שאמורים לפוג בתחילת 2011... ב 14.11.2010 המכשיר מושבת עקב טעינה, מצלמה ורמקול פגומים בקבלת המכשיר מסתבר שהמצלמה עדיין מושבת והרמקול עדיין לא תקין אני פונה לכוכבית עמוס ודורש להחליף למכשיר שיעבוד בצורה סבירה ! דורש איי פון בהנחה שיחזרו להבטחה המקורית "כל מכשיר בסלקום" מתקשר אלי מנהל בכיר "איי פון לא בא בחשבון, , אתן לך לבחור מכשיר אחר ברמת ה N86." בשלב זה קשה לי בתפקוד עם הטלפון במצבו הנוכחי. יש לי את רוב תקצירי השיחות והמיילים בתקופה זו אשמח אם תוכלו לסייע בייעוץ

    • אפשרויות התביעה
      עו"ד א. מירוז | 28/11/2010 10:38

      אם הבנתי נכון את שאתה מספר, אתה רשאי לתבוע פיצוי בגין הנזק שנגרם לך, ואת החלפת המכשיר לאייפון, כפי שלטענתך הובטח לך. חשוב שיהיה לך תיעוד להצהרות ולהבטחות של החברה.

      • עדכון מלפני זמן קצר
        יהודה | 28/11/2010 12:18

        עו'ד מרוז, קודם כל תודה רבה. אותו מנהל בכיר שהזכרתי, מתקשר שוב לפני זמן קצר, ואומר שהוא האזיו להקלטות ואכן הוצעו לי מספר מכשירים ובינהם אייפון (שבזמנו היה איי פון 3, היום זה איי פון 4) אך שוב, זה לא רלוונטי כעת לגבי, מכיוון שבחרתי כבר את ה N86... הוא שומע (בהקלטות) שהתייעצתי בטלפון עם נציגי סלקום לגבי הבחירה . ההתלבטות (כך הוא אומר) היתה בין א. ה N86. ב. אייפון וג. עוד מכשיר שהוא לא זוכר בדיוק איזה, לגבי סנכרון מלא מול האקסל ולעניין הרמקול שיהיה מיטבי וחזק. דרך אגב אציין כי מאז תחילת הקשר שלי איתו (בימים האחרונים) הוא מבקש מאוד שנציג יורוקום יגיע אלי ע'מ להדריך אותי על ה N86 בהנחה שישנם דברים על המכשיר שאינני מכיר... אין לי מושג מה האינטרס שלו לפגישה כזו. עוד משהו שלא הצלחתי להבין, שכשבחרתי את ה N86 (שכפי שכתבתי) התחלתי בתכנית עם התחיבות ל 36 חודשים בסוף השבוע שלחו לי רשימת מכשירים לבחירה ועליהם מצויין שההתיחבות היא ל 18 חודשים שאלתי המתבקשת היתה האם בבחירת מכשיר מהרשימה ההתחיבות ל 36 חודשים תתבטל ותהפוך ל 18 חודשים? הוא טען ש ההתחיבות היא על התוכנית ולא על המכשיר... לגבי "תיעוד להצהרות ולהבטחות של החברה." כפי שאמרתי יש את כל המיילים, אך יצויין שרוה ההתנהלות בפרק הזמן הזה (מרץ-נובמבר 2010) היתה טלפונית ויש לי את תקצירי השיחות שכתבתי לעצמי (יש הקלטות אצלם). איך לדעתך אני ממשיך מכאו? תודה רבה

        • שתי אפשריות
          עו"ד א. מירוז | 29/11/2010 21:40

          1. להגיע לפשרה שתהיה מקובלת עליך. רצוי להוציא להם מכתב עם הדרישות שלך. לעתים, מכתב מעו"ד "עוזר" לצד השני להבין שאתה רציני. 2. להגיש תביעה לביהמ"ש לת"ק. ההחלטה ביניהן היא שלך.