נזק למטבח

  • נזק של צד ג' למטבח בביתי
    אנט | 23/11/2010 15:25

    צהריים טובים, רכשתי מטבח חדש לפני כ-8 חודשים מטבח מושקע יפה ומאוד מעוצב , על פניו כשפותחים את הארון לא רואים דבר אבל הוא הדיף ריח לא טוב מתחת לכיור - הזמנתי אינסטלטור אשר טען שאין לי נזילה וגם את חב' השיש שהתקנתי וגם הם בדקו ולא היתה נזילה מאצלי, אז החלטתי להתקשר לביטוח של הדירה XXX בכדי שיבדקו את המקור. כאשר נציג מטעמם הגיע הוא פתח לי את כל הגב של המטבח וגילה כי יש נזק רציני למטבח הנגרם מפיצוץ בצנרת של השכנה, הגיע מפקח מטעם חב' הביטוח אשר אישר את הנזק ואת התתקנה החדשה של המטבח והשיש אבל הטיפול הועבר לידי שמאי כי התקרה של הנזק גבוהה וצריך אישור מיוחד. בנתיים אני נמצאת במצב - שאין לי מטבח כבר 14 יום ואין בידי תשובה מתי בכלל יטפלו בי ומתי הנגר יגיע? אני אובדת עצות, נגרמה לי עוגמת נפש גדולה ויש לי ילדים קטנים בבית ואין לי איך לבשל כי את כל המטבח חב' הביטוח פירקה? מה אני צריכה לעשות כדי לזרז את העניין והאם אפשר לתבוע גם על עוגמת נפש?

    • נזק למטבח
      עו"ד שי בייזר | 24/11/2010 20:43

      שלום, צרי קשר עם חברת הביטוח (בע"פ ובכתב) ותודיעי להם שאת זקוקה לתיקון המטבח לאלתר. אם זה לא יבוצע תודיעי להם שאת תזמיני תיקון על חשבונך ותתבעי מהם את העלות. זה לא כדאי להם כי אז זה יעלה להם יותר ואני מקווה שזה יגרום להם לזוז. ניתן לתבוע גם עוגמת נפש, הגם שבית משפט לא פוסק סכומים גבוהים עבור נזק זה. בהצלחה.