תביעה נגד חברת תקשורת

  • תביעה מול אורנג'
    מקסים | 22/11/2010 12:30

    אני מעוניין להגיש על אורנג' תביעה אך לא יודע איך לבצא את זה ומול איזה עורך דין אני צריך להתנהלאני התניידתי לאורנג' לפני 7 חודשים הובטח לי החזרים בסך 40 שח בחודש לא כלל בכל דבר בחודש הראשון לא קיבלתי הסבירו לי שככה זה לא מקבלים חודש לאחר מיכן גם כן לא קיבלתי הוסבר לי שאין לי זיכוי שהמנהל שצריך לעדכן את הזיכוי לא נימצא וכשהוא יחזור יעדכנו לי את הזיכוי במשך 6 חודשים פניתי וניסיתי לתקן את המצב כל פעם שיקרו לי ואמרו לי דברים שלא קיימים שלא נכונים במהלך הדרך אמרו שיחקו לי עם הגדרות הרשת של המכשיר והמכישר אייפון הפסיק לימצוא לי רשת ולהתחבר לרשת של אורנג' לאחר שיחות ארוכות עם נציגים מנהלים גם בשירות הלקוחות וגם במחלקה הטכנית הפנו אותי למומחה דאטה כשהלכתי למרכז שירות שבוא עשיתי את העיסקה המציג מומחה שלהם אמר לי שזה בסדר גמור זאת כניראה בעיה בגירסה ותתוקון אך בכל שאר האייפונים שיש לי אין שום בעיה שאפילו דומה לזאתבמהלך כל הדרך שיקרו לי הנציגים בין עם זה לתת לי מספרי פניה שלא קיימים או הבטחה של מועד  חזרהשיקרו לי המנהלים ובכיריםכשהעבירו אותי לטיפול של קישרי לקוחות הנציג שחזר אלי מקשרי לקוחות אמר שהרייבים שאני עושה הם לא דרך לקבל הטבות מאורנג' כשהמטרה שלי היא ביכלל לא לקבל שום הטבות רציתי לקבל את מה שמגיע ליכשעידכינו לי את ההטבה של ה40 שח מעל 250 שח שאמרו לי שזה מה שחתמתי עליו בחוזה הסברתי שלא היה דבר כזה ההטבה של אותו מנהל שחיבר אותי היתה 40 שח לא משנה ולא קשור לכלוםוגם אני מחזיק את החוזה בידיים שלי ששם אין ביכלל שום פרט על אותה הטבה אין שום תיזכורלאחר שהחליפו לי נציג מטפל בקישרי לקוחות הנציגה החדשה לאחר שכבר נימעס לי מהם ואמרתי שאני מעוניין להשאיר את הקו כמו שהוא להוריד למינימום שימושים שיקרה לי ואמרה לי שהתוכנית הכי מינימלית היא 50 שחוכמה דקות לאחר מיכן כשהתקשרתי וביקשתי מידע על תוכנית ניתנה לי תוכנית ב 29 שחלאחר הרבה מאוד זמן שאני איתם בויכוחים ובריבים החלטתי שאני מעוניין לתבוע אותם ואשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי כי באמת שאני קצת עבוד בנושא הזהאני מחפש עורך דין שיוכל ליצג אותי בנוסף אני מחפש מידע איך להמשך ולבצע את התהליך כי מה שרשמתי פה זה רק קצה הקרחון שכל הדברים שבוצעואשמח לעזרהתודה רבה מראש

    • תביעה נגד חברת תקשורת
      עו"ד א. אהרונוב | 22/11/2010 19:49

      ערב טוב מקסים, ראשית עליך להחליט מה היעד שלך: ביטול העסקה או שינוי תנאיה? לאחר מכן, כדאי להתיעץ עם עו"ד באופן פרטני (אם כי ספק אם סכום התביעה יצדיק שכירת שירותי עו"ד).

      • תביעה מול אורנג
        מקסים | 22/11/2010 20:48

        עם אפשר לבטל את העיסקה אני יותר מאשמח אני לא מעוניין להיות בחברה הזאת השעות והימים עם העצבים והזמן שביזבזתי על החברה הזאת ועל התשובות המגעילות והמשפילות שלה אני רוצה לעזוב אותם לחלוטין עם הדבר אפשרי