סמכות מקומית

  • כפירה בסמכות בית המשפט
    ליאור | 21/11/2010 01:59

    שלום רבנתבעתי בתביעות קטנות ע"י עוד מחיפה על מכתב שכתב עבורי. ההתקשרות ביננו היתה בטלפון ומייל הוא תבע בחיפה אני הגשתי כתב הגנה ובין השאר כפרתי בסמכות בית המשפט כיווןשאני גר בבאר שבע בית המשפט מתעלם מבקשתי וקבע דיון מה לעשות?

    • סמכות מקומית
      עו"ד א. אהרונוב | 21/11/2010 15:32

      ליאור שלום, לאור העובדה שעוה"ד פועל מהעיר חיפה ושם ניתן לך השירות (=ניסוח המכתב) אין לטעמי פסול בהגשת התביעה בביהמ"ש בחיפה. בכל מקרה, כיון שמדובר בהחלטה של בימ"ש במהלך המשפט אין לך אפשרות לערער עליה שלא במסגרת ערעור על פסה"ד, לכשינתן (ובמידה שתקבל רשות ערעור).