לא שדרגת אצלנו, לא עברת.

  • פלאפון
    עדו | 19/11/2010 15:33

    כאשר עבדתי אצל מעבדתי הקודם הוא נתן לי טלפון שישימש אותי גם לחיים הפרטיים. כאשר עזבתי את החברה ביקשתי את הטלפון כי כל חבריי ומקריי מכירים את המספר והמעביד הסכים רק בתנאי שכול החיובים יהיו עליי . הסכמתי . עברתי חברה וכיום אני משוייך למשפחת בזק ברצוני לעבור לחבילת עובדים של בזק והיות ואני לקוח עסקי מחוייב ל- 3 שנים ומכיוון שעבר שנתיים ..חברת פלאפון נתנה לי תנאי רק אם אני משדרג החברה יכולה להעביר אותי לחבילת עובדים. אוקיי הסכמתי שהגעתי למוקד להחליף את הטלפון , הטלפון שרציתי אזל במלאי וחזרתי הביתה ואמרו שביום ראשון יוחדש המלאי. כאשר הגעתי הביתה ושחיפשתי על טלפון אחר שהציעו לי במוקד נתקלתי במודעה שבה משרד התקשורת קבע שאני יכול לרכוש מכשיר במקום אחר וחברות הסלולאר מחוייבות לתת לי זיכוי כנגד חשבונית רכישה.., וכך עשיתי. היום חברת פלאפון אומרת לי שמכיוון שרכשתי מכשיר במקום אחר הם לא יכולים להעביר אותי לחבילת העובדים כי מבחינתם לא ביצעתי שידרוג מכשיר אצלהם והחוק חל רק אם מישהו שרוצה לעבור בין חברות. השאלה שלי האם זה נכון? וזוהי פירצה בחוק? האם אין קשר לדברים ועדיין אני יכול לעבור לחבילת עובדים למרות טענתם? רק לידיעה המכשיר שרכשתי בחנות זול משמעותית מהמכשיר בחברת פלאפון בלפחות ב1500 ש"ח.

    • לא שדרגת אצלנו, לא עברת.
      עו"ד א. מירוז | 21/11/2010 00:29

      מעבר לסוגיה המעניינית האם יש הפרה של מה שכתבת, וצדק, העמדה של החברה נראית לי מנוגדת לחובה לקיים חוזה בתום לב. רצוי בשלב ראשון להוציא לחברה מכתב התראה לפני הגשת תביעה ולדרוש לצרף אותך כפי שביקשת. בהתאם לתשובה ולנימוקיה, ניתן לשקול הגשת תביעה.