ייצוג ע"י חבר בת"ק

  • יצוג חבר (לא עורך דין ולא בתשלום)
    ראובן | 11/11/2010 16:12

    יש לי משפט בעוד חודש. הייתי מעוניים שחבר שלי ייצג אותי בבית המשפט מסיבה שקשה לי לבטא את עצמי. האם זאת סיבה מספיק חזקה?

    • ייצוג ע"י חבר בת"ק
      עו"ד א. מירוז | 13/11/2010 21:58

      לפי ס' 63 (ב) לחוק בתי המשפט, זה אפשרי בכפוף לתנאים המצטברים: 1. אישור ביהמ"ש 2. המייצג אינו עוסק בייצוג דרך קבע והייצוג אינו במהלך עסקין הרגיל. 3. הייצוג ללא תמורה. כמובן שנדרש גם ייפוי כח. בהצלחה