תביעה בגין עוגמת נפש

  • תביעה בגין עגמת נפש
    איילת | 10/11/2010 12:24

    האם ניתן להגיש תביעה בגין עגמת נפש עקב שירות לקוי באירוע מצד הקייטרינג. הם ויתרו על תשלום, בגלל כל הפאשלות אך מאחר ובגלל הרשלנות שלהם האירוע (בר מצוה) היה מביש ומביך, אנחנו רוצים לתבוע מהם פיצוי על עגמת הנפש. תודה איילת

    • תביעה בגין עוגמת נפש
      עו"ד א. אהרונוב | 15/11/2010 12:06

      איילת שלום, עקרונית ניתן לתבוע פיצוי כספי בגין עוגמת נפש, ואולם, בתי המשפט לא 'אוהבים' תביעות רק בגין עוגמת נפש (כלומר, לא כסעד נלווה לנזק ממשי), ואף במידה ותביעות כאלו מתקבלות, לרוב, נפסק פיצוי נמוך. בהתחשב בעובדה שהם הסכימו להחזיר לכם את עלות הערב, אני סבור שסיכויי התביעה שלכם אינם חזקים, אם כי יתכן ותצליחו לשכנע את ביהמ"ש שהמקרה שלכם מצדיק פיצוי נוסף. שיהיה בהצלחה ושירבו השמחות במעונכם.