פועל פלסטינאי

  • תביעת פלסטינאי- דחוף
    אתי | 09/11/2010 08:30

    אדם פלסטינאי שיפץ לי את הבית. מלכתחילה, כל העבודה שביצע בבית בצנרת ובריצוף וכו' היה פגום ולא מקצועי. תוך כדי עבודה, לאחר שלא שמע להוראותינו ועבודתו היתה לקויה ביותר. באמצע העבודה בבית סילקתי אותו . עד אז הוא קיבל מחצית מסכום הכסף שסגרנו ביננו (נחתם הסכם ביננו).כרגע הבאתי קבלן אחר וזה כרוך בהוצאה גדולה עוד יותר , צריך לפרק את כל מה שהקבלן הראשון עשה. האם אוכל לתבוע אותו על נזקים בבית ולקבל את כספי בחזרה? האם זה נכון שאי אפשר לתבוע פלסטינאי?

    • פועל פלסטינאי
      עו"ד א. אהרונוב | 14/11/2010 10:19

      אתי שלום, ניתן לתבוע פלסטינאי ואולם הדבר כרוך בפרוצדורה מסוימת, ובכל מקרה, לא תוכלי לגרום לו להופיע למשפט או לקיים את פסה"ד (כך שגם אם תזכי תישארי עם פס"ד 'על הנייר').